Bigiad Heyetinden Vali Ustaoğluna Ziyaret

Bitlis Genç İş Adamları Derneğinden (BİGİAD) bir heyet, Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlunu ziyaret etti.

Bigiad Heyetinden Vali Ustaoğluna Ziyaret
  • 09 Ağustos 2018, Perşembe 17:43
Bitlis Genç İş Adamları Derneğinden (BİGİAD) bir heyet, Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlunu ziyaret etti.
Bitlisin düşman işgalinden kurtarılışının yıldönümü dolayısıyla her yıl geleneksel olarak Bitlise ziyaret gerçekleştiren BİGİAD heyeti, bu ziyaretlerin ikinci gününde Vali Ustaoğlunu makamında ziyaret ettiler. Bitlis Genç İş Adamları Derneği (BİGİAD) Genel Başkanı ve aynı zamanda Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası (TATSO) Başkanı Bilal Adabağ, BİGİAD Bitlis Şube Başkanı Cengiz Şahin ve BİGİAD Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan heyeti makamında kabul eden Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Ziyaret kapsamında heyet üyeleriyle bir görüşme gerçekleştiren Vali Ustaoğlu, gerek belediye ve gerekse valilik olarak yürütmüş oldukları çalışmalarla ilgili bilgilendirmede bulanarak, BİGİAD Genel Başkanı Bilal Adabağdan BİGİAD ve TATSOnun çalışma ve faaliyetleri ile ilgili bilgi aldı.
BİGİADın çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Bilal Adabağ, gerek BİGİAD olarak ve gerekse TATSO olarak Bitlis için her zaman işbirliği yapmaya hazır olduklarını ifade etti.
Bilal Adabağ tarafından ziyaret anısına TATSOnun SODES kapsamında açmış olduğu el sanatları kursunda el işlemeli olarak yapılan ve üzerinde Ayetel Kürsi işlemeli tabloyu Vali Ustaoğluna hediye etti.
Tablonun yapımı ile ilgili bilgi alan Vali Ustaoğlu, hediye takdiminden dolayı teşekkürlerini iletti.
Ziyaret, Bitlise yapılabilecek yatırımlar konusunda karşılıklı fikir alışverişinde bulunulmasıyla sona erdi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık