Bigadan 10 Proje Fon Desteği Almaya Hak Kazandı

Çanakkalenin Biga ilçesinden, TANAP Sosyal ve Çevresel Yatırım Programları kapsamında 10 proje fon desteği almaya hak kazandı.

Bigadan 10 Proje Fon Desteği Almaya Hak Kazandı
  • 02 Ağustos 2018, Perşembe 19:01
Çanakkalenin Biga ilçesinden, TANAP Sosyal ve Çevresel Yatırım Programları kapsamında 10 proje fon desteği almaya hak kazandı.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, STEM Materyal ve eğitimi projesi kapsamında toplam 10 okulun projesinin onaydan geçtiğini 111 bin 378 liralık bütçenin ilçeye geldiğini söyledi. Bilen yaptığı basın açıklamasında, Azerbaycan doğal azını Türkiye ve Avrupaya taşıyacak bin 850 kilometre uzunluğunda ana hattın 20 ilden geçerek Yunanistan sınırında son bulan Trans-Anadolu Doğal Gaz Hattı Projesi (TANAP) ülkemizin sosyo- ekonomik kalkınmasına da katkıda bulunmaktadır. TANAP güzergahı üzerinde bulunan Bigada 13 okulumuz TANAP Sosyal ve Çevresel Yatırım Programları(STEM) doğrudan hibe fonlama mekanizması kapsamında projelerini TANAPa sunarak başvurularını yaptılar. Bugün itibariyle 10 projemiz tüm değerlendirme süreçlerini başarı ile geçerek programdan fon desteği almaya hak kazandı diye konuştu.
Toplantıya, Kocagür İlkokulu Müdürü Gökhan Geçimli, Yeniçftlik İlkokulu Müdürü Özgür Aygör, İdriskoru İbrahim Aydın Ortaokulu Müdür Yardımcısı Murat Yardımcı, İÇDAŞ Biga Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi Müdür Yardımcısı Cengiz Ercan, Diyarbakırlı Ekrem Ergün İlkokulu Müdürü Recep Topal, Ayşe Doğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Meryem Canakay, Karabiga Mustafa Kemal Ortaokulu Müdürü Mehmet Lek, Hamdibey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Tahsin Ergün katıldı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık