Bigada ‘Yerelden Küresele Markalaşma Çalıştayı

Çanakkalenin Biga ilçesinde, yerelden küresele markalaşma çalıştayı düzenlendi.

Bigada ‘Yerelden Küresele Markalaşma Çalıştayı
  • 04 Ekim 2018, Perşembe 15:42
Çanakkalenin Biga ilçesinde, yerelden küresele markalaşma çalıştayı düzenlendi.
Biga Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda düzenlenen çalıştaya Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nazan Yelkikalan, Tahsildaroğlu A.Ş. Süt Tedarik Zinciri Müdürü Hüseyin Yoluç, ÇOMÜ Bayramiç Meslek Yüksek Okulu Öğretim Üyesi Dr. Zerrin Yüksel Önür, ÇOMÜ Biga İktisadi İdari Bilimler Fakültesi (BİİBF) Öğretim Üyesi Dr. Filiz Eroğlu konuşmacı olarak katıldı.
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nazan Yelkikalan yaptığı açılış konuşmasında, Bigamızın hepimizin yakinen bildiği ama Biga dışındaki insanların çok fazla bilgi sahibi olmadığı kaliteli, yerel ürünleri bulunmaktadır. Söz konusu bu ürünlerin ulusal, uluslararası ve sonrasında küresel boyutta tanınması ve rekabet edebilmesi için markalaşma gereklidir sonucuna vardık dedi.
Çalıştayda, coğrafi işaretler, pazar araştırma, pazarlama, markalaşma konuları aktarıldı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık