Biga Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Arda Bozkurt Oldu

Çanakkalenin Biga ilçesinde, Biga Fenerbahçeliler Derneği 9. Olağan Genel Kurulu, dernek lokalinde gerçekleştirildi. Tek adaylı seçimde Arda Bozkurt ve yönetimi oybirliğiyle seçildi.

Biga Fenerbahçeliler Derneği Başkanı  Arda Bozkurt Oldu
  • 17 Ekim 2018, Çarşamba 15:38
Çanakkalenin Biga ilçesinde, Biga Fenerbahçeliler Derneği 9. Olağan Genel Kurulu, dernek lokalinde gerçekleştirildi. Tek adaylı seçimde Arda Bozkurt ve yönetimi oybirliğiyle seçildi.
Genel Kurulu, Divan Başkanlığına önerilen Biga Belediye Başkanı İsmail Işık yönetti. Biga Belediye Başkanı İsmail Işık kongrenin açılışında, Biga Fenerbahçeliler Derneği her zaman sosyal aktivitelerin içerisinde olmuştur. Ulusal çapta her ne kadar futbol fanatizmle özdeşleşse de ilçemizde durum farklıdır. Taraftar derneklerimizin tamamı burada. Birlik ve beraberlik duygusunu her zaman yaşatıyorlar. Futbolun bir oyun olduğunu bizlere unutturmuyorlar. Bu noktada en büyük pay sahibi Şadan Doğandır. Bigada bir taraftar derneği olmaktan çok bir sivil toplum örgütü meydana getirdi kendisi. Burada dernek için önemli çalışmalar gerçekleştirdi. Yeni seçilecek arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum dedi.
Dernek eski başkanı Şadan Doğan açılış konuşmasında, 2001 yılında Biga Fenerbahçeliler Derneğini kurduk. Bunu da kurarken, Biga için ne yapabiliriz diye düşündük. İlk tuttuğumuz yer Latonun karşısındaydı. 400 liraya tutmuştuk. Daha sonra vazgeçtik. Çarşının göbeğinde doğru olmaz diye düşündük. Sonra burasını bulduk. Burayı bilenler bilir. Burada meyhane havası vardı. Burada çok kötü bir ortam vardı. Buradaki işletmeciyi göndererek kiraladık. Burası için büyük emekler harcadık. Ben 1996 yılında 100 liraya kongre üyesi oldum. Ali Şen zamanında. 2.5 yıl sonra da yüksek divan kurulu üyesi olacağım. Fenerbahçeyi tesisleştiren, takımımıza büyük emekler veren Aziz Yıldırıma burayı gezdirdik. Derneğimizin açılışını yaptırdık. 17 yılda kayda değer 78 tane kayda değer iş yaptık. Bigaya değer katan 15 tane güzel projemiz var. Sabah 6da evden çıktım. Ada Mahallesini dolaştım. Börekçilerle sohbet ettim. Sonra geldim. Odada çalıştım. Hesap kitap yaptım. 1 milyon liraya yakın Bigaya katma değer sağlamışız. Bunları yaparken ekibimle başardık. Çoğu arkadaşım burada. Şadan Doğanı Şadan yapan sizlersiniz. Yaptıklarımız anlatmakla bitmez. Bir kitap çıkarmıştık. En güzeli de 23 Nisanda çocuklarımıza bisiklet dağıtıyoruz. Biz Bigaya değer kazandırdık, kulübümüze de değer kazandırdık dedi.
Seçimi kazanan yeni dernek başkanı Arda Bozkurt ise, Bizler gelip geçiciyiz. Asıl olan derneğimizin başarılı çalışmalarının devamıdır. Şadan Doğandan sonra başkanlık yapmak biraz zor olacak ama yönetim kurulumuzla birlikte bu bayrağı en iyi şekilde taşıyacağıma inanıyorum ifadelerini kullandı.
Şadan Doğana derneğe katkılarından dolayı plaket verildi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık