Biga Belediyesinin Açık Hava Sinema Günleri Sürüyor

Çanakkalenin Biga ilçesinde, Biga Belediyesinin Açık Hava Sinema Günleri etkinliği devam ediyor.

Biga Belediyesinin Açık Hava Sinema Günleri Sürüyor
  • 06 Ağustos 2018, Pazartesi 15:19
Çanakkalenin Biga ilçesinde, Biga Belediyesinin Açık Hava Sinema Günleri etkinliği devam ediyor.
Biga Belediyesinin devam eden Açık Hava Sinema Günleri etkinliğinin ikinci filmi de komedi türünde olacak. Yönetmen Selçuk Aydemir ile komedi ikilisi Ahmet Kural ve Murat Cemciri yeniden bir araya getiren Ailecek Şaşkınız, babasının şirketinin başına geçerek CEOluk görevini üstlenen Ferhat ve onun çocukluk arkadaşı, şirketin finans müdürü Gökhanın hikayesini anlatıyor.
11 Ağustos Cumartesi günü saat 22:00de Şehir Parkı Amfi Tiyatroda gösterilecek filme tüm Bigalılar davetli. Biga Belediyesince Açık Hava Sinema Günleri kapsamında sinemaseverlere çeşitli ikramlar yapılacak.
Filmin tanıtımında; “Babasının şirketinin başına geçerek CEOluk görevini üstlenen Ferhat şımarık bir adamdır. Hala çocuksu yapısıyla dikkat çeken Ferhatın sağ kolu ise onun çocukluk arkadaşı, şirketin finans müdürü Gökhandır. İkili çalışanlarına pek de nazik davranmamaktadır. Günün birinde şirket çalışanlarına yemek servisi için gittikleri bir restoranda, restoran sahibiyle dostluk kurarlar. Restoran sahibinin kızı Elife gönlünü kaptıran Ferhat, deliler gibi aşık olur. Ancak Elif narin ve saf bir genç kız değildir. Özel eğitimler ve üstün hizmetlerle dolu kariyeri, sert karakteri ve kıvrak zekası, Ferhatı bir hayli zorlayacaktır...” ifadelerine yer veriliyor.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık