Biga Belediyesi Halk Pazarı Dua İle Açıldı

Çanakkalenin Biga ilçesinde, Biga Belediyesi Halk Pazarı dua ile ilk güne başladı.

Biga Belediyesi Halk Pazarı Dua İle Açıldı
  • 09 Ağustos 2018, Perşembe 10:38
Çanakkalenin Biga ilçesinde, Biga Belediyesi Halk Pazarı dua ile ilk güne başladı.
Pazarcılar Salı gününden itibaren hazırlıklara başlarken, Biga Belediyesi ekipleri de aynı gün temizlik çalışmaları başta olmak üzere son hazırlıkları tamamladılar. Dün, ilk gün olan Biga Belediye Başkanı İsmail Işık ve Belediye Meclis Üyeleri ilk gün duasının ardından pazarcıları ziyaret ettiler, hal hatır sordular. Saat 12:30da ise Biga Belediyesince Halk Pazarında 8 farklı noktada hem pazarcılar hem de alışverişe gelen Bigalılar için pilav ayran ikramı yapıldı.
Geçtiğimiz günlerde çalışma alanını ziyaret eden Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, Kurban Bayramı arifesinden önce Halk Pazarının pazarcıların ve Bigalıların kullanımına hazır hale getirilmesi talimatı vermişti.
Başkan Işıkın sözünü tutmasıyla Kurban Bayramı arifesi öncesi Halk Pazarında tezgah açan pazarcıların memnun oldukları gözlendi. Halk Pazarı girişinde uzun süre oturan Başkan Işık, pazarcılarla ve vatandaşlarla sohbet etti ve vatandaşlardan gelen istek ve önerileri not aldı.
Öte yandan Halk Pazarının açılışı 8.8.2018 tarihinde yapılırken, akılda kalıcı bir tarihin seçilmesi de dikkatlerden kaçmadı. Çarşamba günleri dışında çalışmaların devam edeceği ifade edilirken, hazırlıkların tamamlanması ile Halk Pazarı için açılış töreni düzenlenmesi planlanıyor.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık