Bıçaklar Kurbanlar İçin Bilendi

Kurban Bayramına kısa süre kala, bıçak tezgahlarında yoğunluk yaşanıyor.

Bıçaklar Kurbanlar İçin Bilendi
  • 19 Ağustos 2018, Pazar 12:58
Kurban Bayramına kısa süre kala, bıçak tezgahlarında yoğunluk yaşanıyor.
Hatayın merkez ilçesi Antakyada bulunan Tarihi Uzun Çarşıda bıçak tezgahlarında yoğunluk oluşturan vatandaşlar, bayram öncesi bıçaklarını biletiyor.
Çeşit çeşit bıçaklarında tezgahlarda yer aldığı çarşıda bıçakçı esnafı Mehmet İcil, “Fiyatlarımız eski gibi, fazlada istemiyoruz. Geçen sene neyse bu sene de öyle” diye konuştu.
Vatandaşın talebinin iyi kesim bıçağı olduğunu belirten İcil, “İyi kesim bıçağı istiyorlar. Temiz bıçak istiyorlar. Çok şükür hepsi de bizde var” dedi.
Kurban Bayramının hayırlara vesile olmasını dileyen tarihi çarşının bıçakçı esnafından Necati Mazmanoğlu, “Kurban Bayramı için bıçak, ızgara ile her türlü kesim aletlerinin bileme ve satışını yapıyoruz” şeklinde konuştu.
Uzun Çarşıda bıçak tezgahlarının yanı sıra birçok alanda yoğunluk yaşanıyor. Bayram alışverişi için Uzun Çarşıya akın eden vatandaşlar bayram hazırlıklarına devam ediyor.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık