Bgc Başkanı Yaşar Yıldızın Mutlu Günü

Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yaşar Yıldızın kızı Büşra Yıldız dünya evine girdi.

Bgc Başkanı Yaşar Yıldızın Mutlu Günü
  • 20 Ağustos 2018, Pazartesi 10:40
Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yaşar Yıldızın kızı Büşra Yıldız dünya evine girdi.
Beyzade Balo Solonunda düzenlenen törenle Mustafa Küçük ile yeni hayata ‘evet demenin heyecanını yaşayan Büşra Yıldızın mutluluğuna basın camiası da ortak oldu.
Çiftin nikah şahitliklerini Rukiye Memişoğlu ile Hamit Sever yaptı. Düğüne Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Feridun Fazıl Özsoy, BAYDER Başkanı Fatih Dündar, Bayburt Gazetciler Cemiyeti Yönetim Kurulu üyeleri Murat Okutmuş, Beşir Kelleci, Abdulkadir Nişancı, Cengizhan Okutmuş, Bayburt İl Özel İdare Gençlikspor Kulübü yöneticilerinin yanı sıra Yıldız ve Küçük ailelerinin yakınları ve davetliler katıldı.
Öte yandan il dışında olan geceye katılamayan birçok isim de düğün için tebriklerini gönderdiler. Salonda isimleri okunanlar arasında Türkiye Gazeteciler Konfederayonu Genel Başkanı Nuri Kolaylı, İhlas Haber Ajansı Bölge Müdürü Ayhan Türkez, Bayburt Group A.Ş. Bayburt Koordinatörü Hikmet Şentürk de vardı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık