Beyşehir Belediyesinin Çanakkale Gezileri Sürüyor

Konyanın Beyşehir İlçe Belediyesinin Çanakkaleye yönelik yürüttüğü gezi programları devam ediyor.

Beyşehir Belediyesinin Çanakkale Gezileri Sürüyor
  • 15 Ekim 2018, Pazartesi 15:23
Konyanın Beyşehir İlçe Belediyesinin Çanakkaleye yönelik yürüttüğü gezi programları devam ediyor.
Beyşehir Belediyesinin düzenlediği “Beyşehir ecdadla buluşuyor” programları kapsamında bugüne kadar çok sayıda kişi Çanakkalede ecdatla buluşturuldu.
Belediye Başkanı Murat Özaltun yaptığı açıklamada, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen ve 5 Eylülde ilk kafilenin Beyşehirden uğurlanmasıyla başlayan Çanakkale gezi programlarının kesintisiz olarak sürdüğünü söyledi. Beyşehirli hemşerilerini Çanakkalede ecdatla buluşturan gezi programlarının vatandaşlardan çok büyük ilgi gördüğünü vurgulayan Özaltun, ilk etapta bin kişiyi bu gezilere dahil etmeyi planlarken artan talepler üzerine yeni başvuru yapanları da geri çevirmediklerini belirtti.
Beyşehir Belediyesi olarak 40 gün içerisinde ilçede yaşayan binlerce kişiyi Çanakkalede ecdatla buluşturduklarını vurgulayan Özaltun, 3 gün aralıklarla düzenlenen çok sayıda turun önümüzdeki günlerde gerçekleştirecekleri yeni turlarla birlikte sayısının daha da artacağını söyledi.
Özaltun, Çanakkale turlarına TOKİ konutlarında ikamet eden Avşar Mahallesinin bayan sakinleri, Beytepe ve Üstünler, Damlapınar Mahalleleri sakinlerinin yanı sıra toplumun farklı kesimlerinden ve farklı yaş gruplarından hemşerilerinin katıldığını belirterek, “Çanakkale gezisi programlarımıza bazı merkez ve dış mahallelerimizde yaşayan hemşerilerimizin yanı sıra AK Masa birimimize başvuru yapan vatandaşlarımız yine talep gelen Beyşehirin anneler grubu, Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Fotoğraf Kulübü üyeleri, Beyşehir Engelliler Derneği üyesi bedensel ve işitme engelli vatandaşlarımızı dahil ettik. Beyşehir Belediyesi olarak Eşrefoğullarının torunu olan vatandaşlarımızı Çanakkalede önümüzdeki günlerde yine yeni turlarımızla buluşturmaya devam edeceğiz. Türk insanının ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacağına inanıyoruz. Bu sebeple bu tür gezi programlarına büyük önem veriyoruz. Bu anlamda, vatanımızın tapusu büyük Türkiyenin gerekçesi şehitlerimizi, rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz. Vatandaşlarımıza da gezi programlarına olan ilgi ve yoğun taleplerinden dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık