Beyşehir Belediyesinden Çanakkale Gezisi

Konya İlçe Beyşehir Belediyesinin “Beyşehir ecdatla buluşuyor” sloganıyla başlattığı Çanakkale gezisi programları devam ediyor.

Beyşehir Belediyesinden Çanakkale Gezisi
  • 14 Eylül 2018, Cuma 18:22
Konya İlçe Beyşehir Belediyesinin “Beyşehir ecdatla buluşuyor” sloganıyla başlattığı Çanakkale gezisi programları devam ediyor.
Beyşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün ücretsiz olarak organize ettiği gezi programlarının ikinci etabına Beytepe Mahallesinde ikamet eden vatandaşlar katıldı. Çanakkalede şehitlikleri ve tarihi yarımadayı rehberler eşliğinde gezen mahalle sakinleri, ecdadın orada yazdığı destansı zaferi adeta yeniden yaşadı, ziyaret ettikleri şehitliklerde dualar etti. Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, ecdatla buluşma programlarının vatandaşlardan gelen talepler üzerine düzenleme kararını aldıklarını söyledi. Vatandaşlara bu konuda da verdikleri sözü yerine getirmenin mutluluğu ve heyecanını yaşadıklarını dile getiren Başkan Özaltun, Çanakkale gezisinin ikinci etabına da 50 mahalle sakininin katıldığını belirtti. Özaltun, Çanakkaleye düzenledikleri gezi programlarını önümüzdeki günlerde de aralıksız olarak devam edeceğini dile getirdi.
Geziye katılan vatandaşlar da kendilerine böyle bir imkanı sağlayan Beyşehir Belediyesine düzenlediği bu organizasyondan dolayı teşekkür etti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık