Beyşehir Belediyesi Vatandaşları Ecdatla Buluşturmaya Devam Ediyor

Konyanın Beyşehir İlçe Belediyesi, ilçede yaşayan vatandaşları düzenlediği Çanakkale gezisi programlarıyla şanlı ecdatla buluşturmaya devam ediyor.

Beyşehir Belediyesi Vatandaşları Ecdatla Buluşturmaya Devam Ediyor
  • 17 Eylül 2018, Pazartesi 15:05
Konyanın Beyşehir İlçe Belediyesi, ilçede yaşayan vatandaşları düzenlediği Çanakkale gezisi programlarıyla şanlı ecdatla buluşturmaya devam ediyor.
Beyşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen “Beyşehir ecdadla buluşuyor” programları kapsamında düzenlenen Çanakkale gezisine katılan 3. kafile de Beyşehire dönüş yaptı. Ak Masa Birimine başvuruda bulunarak düzenlenen geziye katılan vatandaşlar, Beyşehir Belediyesine bir süre önce başlatılan ve kesintisiz olarak hala devam eden bu organizasyonlardan dolayı teşekkür etti.
Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, düzenledikleri gezi programlarıyla ilgili olarak, “Beyşehir ecdadla buluşuyor sloganıyla başlattığımız Çanakkale gezisi programlarımız aralıksız sürüyor. Beyşehir Belediyesi olarak, Eşrefoğlunun torunlarını Çanakkalede ecdatla buluşturmaya devam ediyoruz. Çanakkaleye uğurladığımız 3. kafilemiz de Beyşehire geldi. Çanakkale gezisi programlarımızın bu kapsamda birisi bitiyor, diğeri başlıyor. Bu gezi programlarına katılmak isteyen hemşehrilerimizin ilgisinden de memnunuz. Düzenlediğimiz bu gezilerle Beyşehirimizden unutulmaz bir destanın yazıldığı Çanakkaleye gönül bağını yeniden kuruyoruz. Bu topraklar için canını vermiş ve bir destan yazmış aziz şehitlerimize dualarımızı iletmenin de bir vesilesi haline gelen gezi sonrası vatandaşlarımızdan aldığımız olumlu tepkiler de bizleri gururlandırıyor. Kendi imkanlarıyla gidemeyecek olan hemşehrilerimizi hiçbir ücret almadan Çanakkalede şanlı ecdadımızla buluşturmaya devam edeceğiz. Seve seve üstlendiğimiz ve maddi açıdan hiçbir hesap gözetmediğimiz bu projemizi gelen talepler doğrultusunda inşallah sürdüreceğiz” diye konuştu.
Geziye katılanlar, Çanakkalede sırasıyla Kilitlibahir Kalesi, Mecidiye Tabyaları, Havuzlar ile Şahin ve Soğanlı Dere şehitliklerini gezdi, dualar okudu. Seyit Onbaşının 215 kiloluk mermiyi tek başına kaldırarak İngiliz denizaltısını batırdığı ve savaşın seyrini değiştirdiği bataryayı da ziyaret eden katılımcılar, Seddül Bahir, Ezineli Yahya Çavuş Şehitliği, abide, meçhul asker anıtı, 57.Alay Şehitliği, Conkbayırını ziyaret ederek bundan tam 103 yıl önce yazılan kahramanlık destanının sıcaklığını koruyan hatıralarını görme imkanı buldu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık