Beyşehir Belediyesi Halk Günü Toplantıları

Konyanın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun başkanlığında, her hafta Çarşamba günleri halk günü toplantıları gerçekleştiriliyor. Başkan Özaltunun makamında düzenlenen toplantılarda, vatandaşların sorunları dinleniyor, talepleri alınıyor.

Beyşehir Belediyesi Halk Günü Toplantıları
  • 06 Eylül 2018, Perşembe 12:45
Konyanın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun başkanlığında, her hafta Çarşamba günleri halk günü toplantıları gerçekleştiriliyor. Başkan Özaltunun makamında düzenlenen toplantılarda, vatandaşların sorunları dinleniyor, talepleri alınıyor.
Belediyenin bazı meclis üyeleri, birim müdürleri ve AK Parti İlçe Teşkilatı yöneticilerinin de katıldığı toplantılarla ilgili değerlendirmelerde bulunan Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, her hafta Çarşamba günlerini vatandaşlarla halk günü buluşmalarına ayırdıklarını söyledi. Düzenledikleri halk günü toplantılarında vatandaşlar tarafından kendilerine aktarılan sorunların büyük bölümünün çözüme kavuşturulduğunu belirten Özaltun, vatandaşlara ise bu toplantılara gösterdiği yoğun ilgiden dolayı teşekkür etti.

Hemşerilerimizin hizmetkarı olarak buralara geldik
Beyşehirli vatandaşlarla her fırsatta bir araya geldiklerini ancak yine de kendilerine ulaşma noktasında hiçbir kişinin mağdur olmaması için her haftanın bir gününde gerçekleştirdikleri halk günü ile vatandaşları belediyede makam odasında ağırladıklarını dile getiren Özaltun, “Belediyecilik hizmetlerini yerine getirirken aynı zamanda kamusal bir anlayışın takipçisi olarak dönemimizde üreten bir Beyşehir Belediyesi dönemini de başlattık. Biz belediyeciliğe başladığımızda sadece hizmet üretmenin keyfine odaklandık. Makam ve mevkinin keyfini çıkartmaya gelmedik. Bu hizmetleri üretirken de bütçe sıkıntısı çekmiyor, denk bir bütçe ile belediye hizmetlerimizi yürütmeye çalışıyoruz. Belediyemize yeni gelir kaynakları oluşturarak hizmet çıtamızı ve kalitesini sürekli olarak yükseltmenin gayretindeyiz. Tüm çabamız; hemşerilerimizin derdine derman olabilmek. Bu makamlar hizmet makamı. Biz de Beyşehirli hemşerilerimizin hizmetkarı olarak buralara geldik. Buradaki buluşmamızda yaptığımız istişare ve değerlendirmelerle hem hemşerilerimizin bir yandan sorunlarına çözüm üretmeye çalışırken, diğer taraftan da bizlerle paylaşmak istedikleri proje ve çalışmaları da değerlendiriyor, istişarelerde bulunuyoruz. Vatandaşlarımızın sorunu bizim sorunumuzdur. Bugüne kadar bu anlayışla hizmet etmenin gayretinde olduk. İnşallah bu anlayışla hizmet etmeye de devam edeceğiz” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık