Beypazarı Belediyesi Sosyal Yardımlarla Yüz Güldürüyor

Beypazarı Belediyesi, sosyal belediyecilik alanındaki çalışmaları ile yüzlerce vatandaşın yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Beypazarı Belediyesi Sosyal Yardımlarla Yüz Güldürüyor
  • 20 Eylül 2018, Perşembe 12:37
Beypazarı Belediyesi, sosyal belediyecilik alanındaki çalışmaları ile yüzlerce vatandaşın yüzünü güldürmeye devam ediyor.
Beypazarı Belediyesi, ilçede yaşayan ihtiyaç sahibi ve bakıma muhtaç vatandaşların her daim yanında olmayı sürdürüyor. Evde Bakım Hizmeti ekipleri kendi ihtiyaçlarını karşılayamayan vatandaşların evde bakım hizmetlerini üstlenerek, kişisel bakımlarını yapıyor. Beypazarı Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri her yıl periyodik olarak yaklaşık 2 bin aileye kıyafet, gıda ve yakacak yardımı yaparken, 850 hane ve ilçede bulunan 105 caminin düzenli olarak temizlik hizmetini gerçekleştiriyor. Ayrıca 13 bin 610 vatandaşa sağlık taraması yaparken, 692 hastaya nakil hizmeti sundu. Her yıl düzenli olarak Ramazan ayı süresince de iftar ve sahurda bin haneye sıcak yemek ulaştırılıyor.
Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Benimsemiş olduğumuz sosyal belediyecilik anlayışıyla ihtiyaç duyulan her yerde hemşehrilerimizin yanındayız. Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını tespit ederek çalışmalarımıza şekil veriyoruz. Bu bağlamda önceliklerimiz arasına aldığımız gençler, öğrenciler, engelliler ve kadınlarımız olmak üzere ilçemizde binlerce ihtiyaç sahibi vatandaşa ulaştık. Sosyal Hizmetler Müdürlüğü bünyesinde Sevgi Evini kurduk. Burada vatandaşlarımızın giysi ve gıda başta olmak üzere ihtiyaçlarını tespit ederek yardımları gerçekleştirdik ve bu yardımlara devam ediyoruz. İhtiyaç sahiplerimizin yüzlerini güldürmek bizleri de mutlu ediyor dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık