Beypazarı Belediye Başkanı Kaplandan Eski Başkanlara Plaket

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Beypazarında ve kapanan beldelerde görev yapmış eski belediye başkanlarına plaket takdim etti.

Beypazarı Belediye Başkanı Kaplandan Eski Başkanlara Plaket
  • 24 Ekim 2018, Çarşamba 13:45
Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Beypazarında ve kapanan beldelerde görev yapmış eski belediye başkanlarına plaket takdim etti.
Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Beypazarında ve kapanan beldelerde görev yapmış eski belediye başkanlarına plaket takdim etti. Törene eski Beypazarı Belediye Başkanlarından Turhan Kamberli ve M. Cengiz Özalp ile kapanan beldelerden Kırbaşı Belediyesinin eski başkanları Cevdet Koçak, Mehmet Baki Bozkurt, Cengiz Yılmaz, Mustafa Atak, Karaşar Belediyesinin eski başkanları Yılmaz Koçak, Ali Özdamar, Uruş Belediyesinin eski başkanları Süleyman Uz, Muhammet Reşat Büyükgedik ve Mehmet Özata katıldı. Tarihi Taşmektepte gerçekleşen plaket töreninde konuşan Beypazarı Belediye Başkanı Kaplan, “4,5 yıllık belediye başkanlığı dönemimde imkanlarımız ölçüsünde hizmet ve projelerin hayata geçirilmesi için elimizden geleni yapmaya çalıştık. Şüphesiz sizler de belediye başkanlığı dönemlerinizde Beypazarımız için başarılı çalışmalar yaparak ilçemize değer kattınız. Hepinizi bir arada görmek çok güzel, değerli hizmetleriniz için şahsım ve ilçe halkımız adına hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ebediyete göçmüş belediye başkanlarımıza da Allahtan rahmet diliyorum” dedi.
Kaplana bu anlamlı buluşma için teşekkür eden geçmiş dönem belediye başkanları, ilçeye hizmetlerinden dolayı Başkan Kaplana teşekkür ederek, böylesine onurlu bir mesleği layıkıyla yerine getirdiği ve kendilerini unutmayarak onure ettiği için memnun olduklarını söylediler.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık