Beylikdüzünden Kardeş Düzköy Belediyesine Gençlik Parkı

İlçeler arası kardeşlik köprüsü oluşturmak için çalışmalarına devam eden Beylikdüzü Belediyesi, kardeş Trabzon Düzköy Belediyesine yeni bir park kazandırdı.

Beylikdüzünden Kardeş Düzköy Belediyesine Gençlik Parkı
  • 16 Ağustos 2018, Perşembe 14:19
İlçeler arası kardeşlik köprüsü oluşturmak için çalışmalarına devam eden Beylikdüzü Belediyesi, kardeş Trabzon Düzköy Belediyesine yeni bir park kazandırdı.
Beylikdüzü Belediyesi, kardeş Trabzon Düzköy Belediyesine yeni bir park kazandırdı. Hayri Samasti Gençlik Parkı; Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Düzköy Belediye Başkanı Abidin Çelik, Düzköy Kaymakamı Mustafa Emre Kılıç, CHP Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun, Beylikdüzü Belediyesi Meclis üyeleri ve Düzköy sakinlerinin katılımıyla vatandaşların hizmetine açıldı.Şarkıların söylendiği, horonların edildiği park açılış töreninde, Düzköy Belediye Başkanı Abidin Çelik, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğluna katkılarından dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

“Parkımız Düzköylülere hayırlı olsun”
Açılışta yaptığı konuşmada, Düzköyün kalkınmasına ve gelişmesine destek olmaya devam edeceklerini söyleyen Başkan Ekrem İmamoğlu, “Düzköy Hayri Samasti Gençlik Parkı ilçemize ve Düzköylülere hayırlı olsun. Çayırbağı, Çal gibi muhteşem coğrafyayı, misafirperverlikleri güzel insanları daha da yakından tanıdıkça dostluk köprüsü kurmamıza vesile olan bu ve benzeri hizmetler bizi daha da zengin kılmaktadır.” şeklinde konuştu.

İmamoğlu, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı
Konuşmasında, millet olarak birlik ve beraberlik içinde olmaya devam edecekleri söyleyen İmamoğlu, “Milletçe bizim birlikteliğimiz, beraberliğimiz sanıldığı gibi kopacak kadar zayıf değil tam aksine köklü geçmişimizin sağladığı kopmaz bağlarla bağlıdır. Trabzonun bir köyünden çıkıp bir dünya kenti olan İstanbulun önemli bir parçasının Belediye Başkanı olmamızı sağlayan bu Cumhuriyettir. Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına bunun için minnettarız dedi.

Gençlik parkı fonksiyonel özellikleriyle beğeni topladı
Beylikdüzü Belediyesi tarafından, kardeş belediye protokolü çerçevesinde Trabzon Düzköy Belediyesine kazandırılan Hayri Samasti Gençlik Parkı hem peyzaj düzenlemesi hem de içinde bulundurduğu birimlerle vatandaşlar tarafından çok beğenildi. Parkta; 4 bin metrekarelik bir alana çocuk oyun grubu, 70 metrekare lokal, düğün, nişan, doğum günü gibi organizasyonlar için meydan, çocuk oyun grubu, gelin odası, tuvalet ve iki adet kamelya bulunuyor.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık