Beylikdüzü Klasike Sayılı Günler Kaldı

Beylikdüzü Belediyesi tarafından 16 Temmuz-21 Temmuz tarihleri arasında dördüncüsü düzenlenecek Beylikdüzü Klasik, bu yıl da sürpriz ve yeniliklerle dolu. Yaşam Vadisinde gerçekleşecek Beylikdüzü Klasik, seyircisine büyülü bir atmosfer sunacak.

Beylikdüzü Klasike Sayılı Günler Kaldı
  • 28 Haziran 2018, Perşembe 15:49
Beylikdüzü Belediyesi tarafından 16 Temmuz-21 Temmuz tarihleri arasında dördüncüsü düzenlenecek Beylikdüzü Klasik, bu yıl da sürpriz ve yeniliklerle dolu. Yaşam Vadisinde gerçekleşecek Beylikdüzü Klasik, seyircisine büyülü bir atmosfer sunacak.
Beylikdüzü Belediyesi, yine unutulmayacak tattaki müzikal seçkiyi Beylikdüzü Klasik izleyicileriyle buluşturacak.
İstanbulun en büyük kent parkı olmaya aday Yaşam Vadisinde gerçekleştirilecek konserler, 16 Temmuzda Tanini Trionun ‘İstanbul Gibi adlı konseri ile başlayacak. Ülkemizi pek çok defa yurt dışında temsil eden; geçmişle bugün, makamsal müzikle klasik müzik arasında köprüler kuran üç önemli müzisyenden Tahir Aydoğdu, Bilgin Canaz ve Burçin Bükeden kurulu Tanini Trioya; bu konserde genç kuşağın dikkat çeken vokallerinden Seran Bilgi eşlik edecek.

Beylikdüzü Belediyesi için bestelediler
18 Temmuzda klasik müziğin önemli bir dalı olan lied/şarkı repertuarının en önemli temsilcilerinden İstanbulied ‘Bir Şarkıdır İstanbul konseri gerçekleştirilecek. Yine genç bestecilerden Tolga Taviş tarafından Beylikdüzü Belediyesi için bestelenen dört İstanbul şarkısı da ilk defa seslendirilecek. İstanbul şarkılarına, anlattığı birbirinden ilginç İstanbul hikayeleri ile değerli yazar Sunay Akın da eşlik edecek.

İlçenin gurur günü
19 Temmuz aynı zamanda bir gurur günü olacak. Beylikdüzünün kendi yetiştirdiği müzisyenler sahnede izleyicisi ile buluşacak. ‘Küçük Bir Gece Müziği konseri ile Beylikdüzü Gençlik Senfoni Orkestrası dinleyicilere klasik repertuarın en güzel örneklerini sunacak.

Gala konseri unutulmaz olacak
Beylikdüzü Klasik, 21 Temmuz akşamı ‘İstanbulu Dinliyorum adlı Gala konserle son bulacak. Besteci ve Şef Oğuzhan Balcı yönetimindeki Orkestra İstanbul, Beylikdüzülüleri geçmişten günümüze müzikal bir İstanbul gezintisine çıkaracak. Beylikdüzünden tüm İstanbula yayılacak billur sesiyle Dilek Türkan ve İzmir Opera Balesi sanatçısı Bas Tevfik Rodosun solist olarak katıldığı konserde izleyiciler aynı zamanda Oğuzhan Balcı tarafından Beylikdüzü Belediyesi için bestelenen ‘İstanbulda Bir Gezinti”nin de ilk seslendirilişine tanık olacaklar.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık