Beylikdüzü Belediyesi, Muharrem Ayında 3 Bin 552 Aileye Gıda Yardımı Yapacak

Beylikdüzü Belediyesi, Muharrem Ayı boyunca ilçedeki ihtiyaç sahibi 3 bin 552 aileye gıda çeki dağıtımı ve gıda yardımı yapacak, 500 aileye de ev ziyaretinde bulunacak.

Beylikdüzü Belediyesi, Muharrem Ayında 3 Bin 552 Aileye Gıda Yardımı Yapacak
  • 14 Eylül 2018, Cuma 15:03
Beylikdüzü Belediyesi, Muharrem Ayı boyunca ilçedeki ihtiyaç sahibi 3 bin 552 aileye gıda çeki dağıtımı ve gıda yardımı yapacak, 500 aileye de ev ziyaretinde bulunacak.

Muharrem Ayı dolayısıyla Belediye Meclis Üyeleri ile Cemevi ziyaretlerinde bulunarak yapılan ibadetlerin kabul olmasını dileyen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Sevgi, saygı, barış ve hoşgörünün daha da anlam kazandığı Muharrem Ayı kalplerimizi buluştursun, dualarımızı birleştirsin, birliğimizi ve kardeşliğimizi arttırsın” temennisinde bulundu.

Kardeşliğin ve birliğin sembolü olan Muharrem Ayı Beylikdüzünde huzur içinde yaşanmaya devam ediyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Muharrem Ayı boyunca, ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda çeki dağıtımı yapan ve gıda yardımında bulunan Beylikdüzü Belediyesi, birlik ve beraberlik bilincinin daha derin hissedilmesi adına Belediye Meclis Üyeleri ile Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü personelleriyle birlikte ev ziyaretlerinde de bulunuyor.

“Paylaşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşayacağız”
Vatandaşların mutlu, huzurlu bir Muharrem Ayı geçirmesi temennisinde bulunan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Beylikdüzü Belediyesi olarak vatandaşlarımızın her zaman yanındayız. Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğümüz, Muharrem Ayı paketlerini ve gıda çeklerini vatandaşlara ulaştırmaya başladı. Tespit edilen ailelerin gıda paketlerini Belediye Meclis Üyeleri ve müdürlük personelleri vatandaşların evlerine kadar götürüp teslim ediyor. Muharrem Ayında, dayanışmanın ve paylaşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşayacağız” şeklinde konuştu. Başkan İmamoğlu, Aşure Gününde de her yıl olduğu gibi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ile Kültür İşleri Müdürlüğümüzün organizasyonuyla camii, meydan ve pazarlarda vatandaşlara aşure ikramında bulunulacağını söyledi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık