Beşiktaşın Eski Yıldızı Cenk Tosun O Taraftara Duyarsız Kalmadı

Beşiktaşın eski futbolcusu Cenk Tosun, bir taraftarın paylaştığı fotoğrafa duyarsız kalmadı.

Beşiktaşın Eski Yıldızı Cenk Tosun O Taraftara Duyarsız Kalmadı
  • 26 Ekim 2018, Cuma 11:21
Beşiktaşın eski futbolcusu Cenk Tosun, bir taraftarın paylaştığı fotoğrafa duyarsız kalmadı.
Evertonda forma giyen yıldız futbolcu Cenk Tosun, Halit Tonkuş isimli bir taraftarın sosyal medyadan Vodafone Parkta çocuğu ile birlikte paylaştığı fotoğrafa kayıtsız kalmadı. Halit Tonkuş, Beşiktaş maçı için çocuğu ile beraber Vodafone Parka gitti. Maçı Cenk Tosunun 14 numaralı Everton formasını giyerek izlemeye giden Tonkuş ve çocuğu, bir hatıra fotoğrafı çekindi. Daha sonra Tonkuş fotoğraf karesini sosyal medya hesabından paylaştı ve “Eksik bir şeyler var... @CenkTosun_” notunu düşerek Cenk Tosunu etiketledi. Paylaşılan fotoğrafı gören Cenk Tosun da Tonkuşa “Abi selam resmini görünce çok duygulandım.. tanışmak isterim forma yollamak isterim imzalı” mesajını attı. Cenk Tosun aradan çok vakit geçmeden sözünü tuttu ve imzalı Everton formasını Tonkuşa ulaştırdı. Son olarak imzalı formayı alan Halit Tonkuş, “Evladınla maça gidersin, poz verirsin, duygularını paylaşırsın. Formada ismi yazan adam fotoğrafı görmüştür duygulanır ve forma göndermek ister, ama bu da yetmez maçta giydiği kendi formasını gönderir. Beşiktaşlılık duruşunu yüreğinde yaşayan adam @CenkTosun_” notunu paylaştı.
Diğer yandan Cenk Tosunun bu anlamlı hareketi Beşiktaş taraftarının yanı sıra diğer takım taraftarlarınca da taktir topladı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık