Benidorm Belediye Başkanından Antalyaya Övgü

Antalyanın turizm deneyimlerinden faydalanmak isteyen İspanyanın turizm kenti Benidormun Belediye Başkanı Antonio Perez Perez ve İspanyol turizmcilerden oluşan heyet incelemelerde bulundu.

Benidorm Belediye Başkanından Antalyaya Övgü
  • 05 Ekim 2018, Cuma 15:00
Antalyanın turizm deneyimlerinden faydalanmak isteyen İspanyanın turizm kenti Benidormun Belediye Başkanı Antonio Perez Perez ve İspanyol turizmcilerden oluşan heyet incelemelerde bulundu.
İspanyanın Valensiya bölgesinde yer alan 65 bin nüfuslu bir balıkçı kasabası iken yılda 5 milyona yakın turist ağırlayan bir yer haline gelen Benidormun Belediye Başkanı Antonio Perez Perez ile İspanyol turizmcilerden oluşan heyet Antalyaya geldi. Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türeli ziyaret eden Benidorm Belediye Başkanı Antonio Perez Perez ve İspanyol turizmciler görüş alışverişinde bulundu. Ziyarette İspanyanın Antalya Fahri Konsolosu Hasan Akıncıoğlu da hazır bulundu.

“Antalyanın başarısı takdire şayan”
Başkan Perez ziyarette dünyanın en çok turist ağırlayan şehirlerinden biri olan Antalyanın turizmdeki başarısından ve deneyimlerinden faydalanmak istediklerini belirterek, “Antalyanın turizmdeki başarısı dikkat çekici ve örnek almak için geldik” dedi. Perez, turizm modelini incelemek için Antalyadaki otelleri ziyaret ettiklerini ve turizmcilerle bir araya geldiklerini belirterek “Antalyadaki 5 yıldızlı otellerin resort sistemi, kalitesi, konforu, konukların tüm ihtiyaçlarına cevap veren konseptleri, güvenlik, havaalanı idaresi, misafirperverlik, müşteri memnuniyetindeki başarısı takdire şayan” ifadelerini kullandı.

Başkan Türele alt yapı teşekkürü
Perez, yılda 14 milyona yakın turiste ev sahipliği yapmasına rağmen belediye tarafından yapılan yol, su, alt yapı, ulaşım gibi konularda hiçbir sorun yaşanmamasının ise önemli bir başarı olduğuna vurgu yaptı. Perez, özellikle turistik bölgelerde yapılan çevreye duyarlı arıtma tesislerinin Antalyanın denizinin kirlenmemesi adına son derece önemli bir yatırım olduğuna dikkat çekti. Başkan Perez “Bu kadar çok otelin olduğu ve yılda 14 milyona yakın turiste ev sahipliği yapan bir şehirde belediyenin kontrolünde olan alt yapı hizmetlerinin kusursuz bir şekilde işlemesi çok önemli ve övgüye değer. Bu çerçevede Menderes Türele şehrin belediye başkanı olarak çalışmalardan dolayı teşekkür ederim. Başkan Türel çalışmalarıyla Antalyayı turizmde dünyanın parlayan yıldızı haline dönüştürüyor” dedi.

Antalyalı turizmcilerle işbirliği görüşüldü
Turizm sektöründe Antalyanın çok büyük bir ivme kazandığına da vurgu yapan Başkan Perez “Antalya Büyükşehir Belediyesinin alt yapı başta olmak üzere her alandaki çalışmalarının şehrin yakalamış olduğu bu ivmenin artmasında katkısı büyük. Örneğin Antalyada Rus turistlerin hakim olması, Rusyanın en büyük 5 tur operatörünün Türk olması dikkat çekici. Bu anlamda İspanyanın önemli destinasyonlarından biri olan Benidorm kentiyle Antalyalı turizmciler nasıl bir iş birliği yapabilir? Bu konuyu çok önemsiyoruz. Türelin deneyimlerinden yararlanmak istiyoruz” diye konuştu.

“Deneyimlerimizi paylaşmaktan mutluluk duyarız”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ise bu yıl 14 milyona yakın turisti ağırlaması beklenen Antalyanın dünyanın en çok konaklamalı ziyaret edilen üçüncü şehri olmaya aday olduğunu söyledi. Türel, turizmde bir marka haline gelen Antalyanın deneyimlerini Benidorm ile paylaşmaktan büyük mutluluk duyacaklarını belirtti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık