Bem-Bir-Sende Başkan Hanbay Güven Tazeledi

Bem-Bir-Sen Malatya Şubesinde 5.olağan kongre yapıldı. Kongrede mevcut Başkan Hüseyin Hanbay tekrar seçilerek güven tazeledi.

Bem-Bir-Sende  Başkan Hanbay Güven Tazeledi
  • 21 Ekim 2018, Pazar 19:45
Bem-Bir-Sen Malatya Şubesinde 5.olağan kongre yapıldı. Kongrede mevcut Başkan Hüseyin Hanbay tekrar seçilerek güven tazeledi.
Bir otelde gerçekleştirilen kongrede konuşma yapan Ben-Bir-Sen Malatya Şube Başkanı Hüseyin Hanbay, Türkiye genelinde Çalışma Bakanlığı tarafından yayınlanan 2018 yılı Mayıs ayı tespit tutanağına göre 69 bin 633 üyesi ile marka bir sendika haline gelen Ben-Bir-Sen ilimiz genelinde 969 üyesiyle Mahalli İdareler iş kolunda yüzde 94 oranında üye kaydederek büyük bir başarı elde etmiştir. Bu başarıdan dolayı öncelikle bu bayrağı geçmişte taşıyan Hanifi Acara, yönetim kurullarımıza, iş yeri temsilcilerimize, Kadın Kolları Başkanlığımıza ve tüm dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bizler tüm üyelerimizle birlikte güçlü bir aileyiz şeklinde konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık