Belediyespor Türkiye Kupası Müsabakaları İçin Rizede

Türkiye Hentbol Süper Liginde mücadele eden Adıyaman Belediyesi Hentbol Takımı, geçen sezon çeyrek finale kadar yükseldiği Türkiye Kupası müsabakası için Rizeye gitti.

Belediyespor Türkiye Kupası Müsabakaları İçin Rizede
  • 13 Eylül 2018, Perşembe 16:31
Türkiye Hentbol Süper Liginde mücadele eden Adıyaman Belediyesi Hentbol Takımı, geçen sezon çeyrek finale kadar yükseldiği Türkiye Kupası müsabakası için Rizeye gitti.
Yeni sezon hazırlıklarını kenti tesislerinde, Antrenör Ahmet Karabulut nezaretinde sürdüren Adıyaman Belediyesi Hentbol Takımı, Türkiye Kupası müsabakaları için Rizeye gitti. Türkiye Kupası müsabakaları ile ilgili bir değerlendirmede bulunan ve sezon öncesi hazırlıkları açısından önem verdiklerini dile getiren Adıyaman Belediyespor Kulüp Başkanı Aykut Dündar, “Geçtiğimiz sezon ilk defa mücadele ettiğimiz Süper Ligde takım olarak elimizden geleni yaparak sezonu orta sırada tamamlamayı başardık. Yeni sezon için belirlediğimiz hedeflerimiz doğrultusunda da çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu anlamda transfer çalışmalarımızı tamamlayarak, hazırlık maçlarında gücümüzü test ettik. Bunun yanında da Rizede yapılacak olan Türkiye Kupası 1. Grup Müsabakalarında kendimizi tam olarak görme fırsatı yakalayacağız. Rizede, İzmir Karşıkaya Belediyespor ve Rize Güneysu Belediyesor ile mücadele edeceğiz. Üç takım arasında oynanacak maçlar sonunda en yüksek puanı toplayan takım gruptan çıkarak çeyrek finale yükselecek. Takım olarak elimizden geleni yapıp, Adıyamana çeyrek finale yükselen bir ekip olarak dönmek istiyoruz. Bu anlamda her konuda yanımızda olan Belediye Başkanımız Hüsrev Kutluya teşekkür ediyor, yeni sezonda teknik heyetimize ve sporcularımıza başarılar diliyorum” diye konuştu.
Maçlar 14-16 Eylül tarihleri arasında oynanacak.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık