Belediye Personeline İş Güvenliği Eğitimi

Osmangazi Belediyesi personeline iş güvenliği eğitimi verildi.

Belediye Personeline İş Güvenliği Eğitimi
  • 01 Ekim 2018, Pazartesi 16:30
Osmangazi Belediyesi personeline iş güvenliği eğitimi verildi.
Belediye personelinin iş kazalarına karşı bilgilendirilmesi maksadıyla düzenlenen eğitim programı Osmangazi Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirildi. 2 gün süren eğitimlere bütün belediye personeli iştirak etti. İş güvenliği uzmanları Ömer Kahraman ve Merve Akkaya tarafından verilen eğitimlerde belediye personeline, iş sağlığı ve güvenliği, işçi ve işverenin yasal hak ve sorumluları, acil durumlarda yapılması gerekenler, yangın güvenliği, iş güvenliği ekipmanlarının tanıtılması, iş kazaları ve meslek hastalıklarının sebepleri, kaza yaralanma ve hastalıktan korunma prensipleri ve korunma tekniklerinin uygulanması gibi konularda bilgiler verildi.
İş güvenliği uzmanları, belediye personeline dikkat etmeleri gereken hususlarda bilgilendirmede bulunarak, “İşinizi yaparken her zaman riskleri göz önünde bulundurun” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık