Belediye Personeline İlk Yardım Eğitimi

Osmangazi Belediyesi, personele yönelik düzenlediği temel ilk yardım eğitimi ile sertifikalı ilk yardım uzmanları yetiştiriyor.

Belediye Personeline İlk Yardım Eğitimi
  • 11 Eylül 2018, Salı 13:06
Osmangazi Belediyesi, personele yönelik düzenlediği temel ilk yardım eğitimi ile sertifikalı ilk yardım uzmanları yetiştiriyor.
Yatırım projelerinin yanı sıra geliştirdiği sosyal sorumluluk projeleri ile de adından söz ettiren Osmangazi Belediyesi, iş yerlerinde bulundurulması zorunlu olan ilk yardımcı personelin yetiştirilmesi için bünyesinde çalışan 32 personele ilk yardım eğitimi verdi. Osmangazi Belediyesi Meclis Salonunda daha önce temel ilk yardım eğitimini alan personel, bir günlük güncelleme eğitimi ile bilgilerini tazeledi. Kızılay Bursa Şubesi İlk Yardım Eğitim Merkezinden Zuhal Özer ve Erdinç Dinç, herhangi bir kazada ya da hayatın tehlikeye düştüğü durumda sağlık görevlileri gelene kadar tıbbî yardım sağlama konusunda belediye personeline eğitim verdi. Kalp masajı, solunum sağlanması, hava yolu tıkanıklığının giderilmesi, kanama ve yaralanma, şok anında, yanık, donma, kırık, zehirlenme, şuur kaybı gibi konularda bilgiler alan belediye personeline eğitim sonunda İl Sağlık Müdürlüğünden onaylı ilk yardım sertifikası verildi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık