Belediye Personeline Etkili İletişim Semineri

Elazığ Belediyesi personeline, Etkili İletişim, Model ve Motivasyon semineri verildi.

Belediye Personeline Etkili İletişim Semineri
  • 10 Ağustos 2018, Cuma 16:45
Elazığ Belediyesi personeline, Etkili İletişim, Model ve Motivasyon semineri verildi.
Elazığ Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü Kalite Yönetim birimi tarafından düzenlenen hizmet içi eğitimleri kapsamında belediye çalışanlarına “Etkili İletişim, Moral ve Motivasyon” semineri verildi. Eğitimci-Yazar Hacı Ormanoğlu tarafından verilen seminer, Belediye Hazar Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. Personele daha geniş bir vizyon kazandırmak ve verimliliği artırmak amacıyla düzenlenen seminere birim müdürleri ve belediye çalışanları yoğun ilgi gösterdi.
Daha hızlı ve kaliteli hizmet vermek amacıyla düzenledikleri seminerler ile vatandaşlara fayda sağlamayı hedeflediklerini belirten Elazığ Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Mehmet Emin Enez, belirli periyotlarla düzenledikleri seminerlerin devam edeceğini kaydetti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık