Belediye Başkanı Tahmazoğlundan Bisiklet Turu

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, sporu teşvik etmek amacıyla bisiklet turu düzenledi.

Belediye Başkanı Tahmazoğlundan Bisiklet Turu
  • 12 Ağustos 2018, Pazar 15:28
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, sporu teşvik etmek amacıyla bisiklet turu düzenledi.
Şahinbey Belediyesinin spor faaliyetleri çerçevesinde Demokrasi Meydanında başlayan bisiklet turu Marif Kavşagı, Yeşil Su, Gaziantep Lisesi, Binevler Postanesi, Harikalar Diyarı Masal Parkından Tramvay hattı boyunca devam edip tekrar Demokrasi Meydanında son buldu.
Şahinbey Anıtına pedal çevirdiler
Mehmet Tahmazoğlu, vatandaşlarla ve bisikletçilerle yaptığı bisiklet turunun ardından, profesyonel olarak bisiklet sporu yapan sporcularla Şahinbey Anıtına kadar pedal çevirdi. Şahinbey Anıtını sporcularla birlikte ziyaret eden Tahmazoğlu Şahinbeyin ruhuna dua okuduktan sonra piknik için gelen vatandaşlarla da sohbet etti.
“Vatandaşlarımızın spor yapmasını istiyoruz”
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, vatandaşların kaliteli bir yaşam sürmeleri için spor yapmaları gerektiğini belirterek, “Sağlıklı kalmamız için düzenli olarak spor yapmamız gerekiyor. Kavaklıkta her hafta vatandaşlarımızla birlikte düzenli olarak yürüyüş düzenliyoruz. Pazar günüde Demokrasi Meydanından başlayan bisiklet turumuzu gerçekleştirdik. Büyükşehir, Şehitkâmil ve belediyemizin yapmış olduğu bisiklet yollarında tüm vatandaşlarımızı bisiklet sürmeye davet ediyoruz. Şahinbey Belediyesi olarak şuana kadar 5 binin üzerinde bisiklet dağıtımı gerçekleştirdik. Bundan sonrada dağıtmaya devam edeceğiz. Amacımız yaptığımız fitness salonlarında, parklarımızdaki spor aletleriyle ve Akkent Spor Köyümüzle vatandaşlarımıza alt yapı desteği sunarak spor yapmalarını sağlamak” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık