Belediye Başkanı Seçen, Peyzaj Ve Yol Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Fevzi Çakmak ve Ürgüp Caddesinde devam eden peyzaj ve yol düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.

Belediye Başkanı Seçen, Peyzaj Ve Yol Çalışmalarını Yerinde İnceledi
  • 10 Eylül 2018, Pazartesi 16:27
Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Fevzi Çakmak ve Ürgüp Caddesinde devam eden peyzaj ve yol düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.
İlk olarak Fevzi Çakmak Caddesindeki tek şerit olarak tamamlanan sıcak asfalt çalışmalarını yerinde gören Seçen, daha sonra Şehitlik Köprülü Kavşağındaki peyzaj çalışmalarını inceleyerek Fen İşleri ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkililerinden bilgiler aldı. Seçen, daha sonra da Ürgüp Caddesinde süren peyzaj çalışmalarını da yerinde inceledi ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkililerinden yapılan çalışmalarla ilgili olarak bilgiler aldı. Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, çalışmalara ilişkin olarak yaptığı açıklamada Nevşehir Belediyesinin alt yapısı tamamlanan ana arterlerin sıcak asfalt ile kaplanmasına yönelik çalışmaları çerçevesinde, Yeni Sanayi girişinden başlayıp Şehitlik Köprülü Kavşağına kadar olan Fevzi Çakmak Caddesi üzerindeki yoldaki çalışmaların tamamlanarak tek şeritli olarak trafiğe açıldığını kaydetti.
Aynı caddenin diğer şeridinin sıcak asfaltla kaplanması yönündeki alt yapı çalışmalarına, Nevşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından başlandığını ifade eden Seçen, Ürgüp Caddesinin de Uçhisar Kavşağına kadar olan bölümdeki peyzaj çalışmalarının, modern kent dokusuna uygun bir şekilde en kısa süre içerisinde tamamlanarak hizmete kazandırılmasının amaçlandığını belirtti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık