Belediye Başkanı Necati Gürsoy İş Yerlerini Denetledi

Bitlisin Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, zabıta ekipleri ile birlikte ilçedeki iş yerlerini denetledi.

Belediye Başkanı Necati Gürsoy İş Yerlerini Denetledi
  • 03 Ekim 2018, Çarşamba 18:24
Bitlisin Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, zabıta ekipleri ile birlikte ilçedeki iş yerlerini denetledi.
Adilcevaz Belediyesi ekipleri, ilçe genelinde gıda işi ile uğraşan işletmelere yönelik denetimlerini sıklaştırdı. Zabıta Amiri Lütfü Dalkıran ve zabıta ekipleri ile birlikte iş yeri denetimi yapan Belediye Başkanı Necati Gürsoy, market denetiminde etiket kontrolü, son kullanma tarihleri, tezgah ve kasada fiyatların tutarlığını, iş yeri açma ve çalışma ruhsatlarının yanı sıra ekmeklerin gramajlarını, iş yerlerinin temizlik ve hijyen şartlarını ve çalışanların portör muayenelerini kontrol etti.
Belediye Başkanı Necati Gürsoy; döviz kurlarındaki spekülatif hareketleri bahane ederek ürünler üzerinde yaptıkları birtakım oyunlarla haksız kazanç elde edilmesini önlemek ve tüketici haklarını korumak amacıyla Adilcevaz Belediyesi olarak denetim çalışmalarını artırdıklarını dile getirdi.
Denetimler sırasında işletme sahiplerine uyarılarda bulunan Başkan Gürsoy, halkın sağlıklı ve hijyenik koşullarda gıda tüketimi yapabilmesi için rutin denetimlerin sıklıkla devam edeceğini ve sağlıksız koşullarda üretim yapan fırınların ve üretim hanelerin gerekli cezai işlemlere tabii tutulacağını belirterek, “Belediye olarak vatandaşlarımızın sağlığına büyük önem veriyoruz. Fırınların yanı sıra gıda imalathanesi yapan iş yerlerine de denetimlerimizi aralıksız sürdüreceğiz. İlçemizde gıda satışı yapan yerlerin, hijyenik hale getirilmesi için çaba harcıyor ve denetimlerimizi arttırıyoruz. Halkımıza, sağlıksız koşullarda gıda satışı yapılmasına ve stokçuluk yaparak fiyat artışı yapmaya çalışanlara asla izin vermeyeceğiz” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık