Belediye Başkanı Bakıcı Şehit Ailelerini Unutmadı

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Kurban Bayramı öncesinde şehit ailelerini ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Belediye Başkanı Bakıcı Şehit Ailelerini Unutmadı
  • 20 Ağustos 2018, Pazartesi 16:33
Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Kurban Bayramı öncesinde şehit ailelerini ziyaret ederek bayramlarını kutladı.
Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, her bayram olduğu gibi bu bayram öncesinde de şehit ailelerini ziyaret etti. Başkan Bakıcı, vatani görevlerini yerine getirirken şehit olan Şehit Jandarma Çavuş Ekrem Pehlivan, Şehit Jandarma Er Faik Alkan ve Şehit Jandarma Komutanı Üstçavuş Fikret Sonun ailelerini ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Ziyaretler sırasında şehit aileleri ile sohbet eden Bakıcı, Sizler bu vatan uğruna canlarını feda etmiş şehitlerimizin aileleri olarak her zaman baş tacımızsınız, her türlü ihtiyacınızda yanınızdayız, bizlerde sizlerin birer evladıyız dedi.
Ziyaretlerin ardından Başkan Bakıcı Şehit Jandarma Çavuş Ekrem Pehlivanın annesi Halime Pehlivan ile birlikte şehit için yapılmış hayratı ziyaret etti. Duygu dolu anların yaşandığı ziyaretlerin ardından şehit aileleri kendilerini unutmadığı ve her zaman yanlarında olduğu için Bakıcıya teşekkür etti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık