Bayburtta Çocuk Parkı İçin İmza Kampanyası Düzenlendi

Bayburt Tuzcuzade Mahallesi sakinleri mahallelerine park yapılması için imza kampanyası düzenledi. Kampanyaya 150 aile imza atarak destek verdi.

Bayburtta Çocuk Parkı İçin İmza Kampanyası Düzenlendi
  • 29 Ağustos 2018, Çarşamba 16:29
Bayburt Tuzcuzade Mahallesi sakinleri mahallelerine park yapılması için imza kampanyası düzenledi. Kampanyaya 150 aile imza atarak destek verdi.
Bayburt Tuzcuzade Mahallesinde yapılması düşünülen kapalı pazar yerine mahalle sakinleri karşı çıkıyor. Mahallede yaşayan vatandaşlar alana pazar yeri değil çocuklar için park yapılmasını istiyor.
Daha önce yetkililerin alana park yapılması için kendilerine söz verdiklerini ancak kapalı pazar yeri yapımı için çalışmalara başlandığını iddia eden vatandaşlardan Kadir İşcan, alanın park yapılması için imza kampanyası başlattıklarını ve 150 ailenin kendilerine destek verdiğini belirtti.
Mahallelerinde çocukların güvenle oynayabileceği bir park olmadığını sözlerine ekleyen İşcan şunları kaydetti:
Mahallemizin çocukları için güzel bir park, vatandaşlarımızın oturup vakit geçireceği yeşil bir alan yapılacağının sözü verildi bizlere. Buraya geldi incelediler. Ama bu seçimlerden sonra ne olduysa belediye başkanının buraya otopark ve kapalı pazar yeri yapacağı haberini aldık. Mahalle sakinleri olarak burada hiç kimse kapalı pazar yeri veya otopark istemiyor. İmza kampanyası başlattık ve bu imzaları Bayburt Valiliğine ve Bayburt Belediyesine teslim edeceğiz.
Mahalledeki çocuklardan Yusuf Sami Atayeter ise 6 yıldır mahallede oturduğunu ifade ederek, mahallede tek oynayacağı yerin burası olduğunu belirtti. Atayeter, Buraya park yapılmasını istiyoruz. Arka taraflar kavşak ve cadde araçların yoğun olduğu yer. Tek oynayabileceğimiz yer burası dedi.
Mahalle sakinlerinden Kadir İşcan öncülüğünde toplanan 150 imza Bayburt Belediyesi ve Bayburt Valiliğine teslim edildi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık