Bayburt Belediyesi Tempoyu Düşürmüyor

Kış ayları yaklaşırken çalışmalarını hızlandıran Bayburt Belediyesi ekipleri tempoyu düşürmüyor.

Bayburt Belediyesi Tempoyu Düşürmüyor
  • 14 Ekim 2018, Pazar 13:37
Kış ayları yaklaşırken çalışmalarını hızlandıran Bayburt Belediyesi ekipleri tempoyu düşürmüyor.
Asfalt ve Kaldırım Çalışmaları
Gerçekleştirdikleri yol ve kaldırım yapım çalışmaları ile şehir merkezinde takdir toplayan işlere imza atan Bayburt Belediyesi bu çalışmaları şehir merkeziyle sınırlı tutmuyor. Şingah Mahallesinde bulunan yeni yerleşim alanlarında yeni yol yapım çalışmalarını sürdüren ekipler bir yandan da kaldırım yapımına devam ediyor. Ekipler ayrıca mahallelerde de asfalt uygulamalarını ara vermeden sürdürüyor.
Mahallelerde Yıkama Çalışması
Genel temizlik faaliyetlerini aralıksız olarak sürdüren Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ise belirli bir program dâhilinde mahallelerde ve okul bahçelerinde yıkama ve dezenfektasyon çalışması gerçekleştiriyor.
Çocuk Parklarında Ağaçlandırma Çalışmaları Sürüyor
Yaptıkları çalışmalarla Bayburtta ki çocuk parkı sayısını 4 yılda 35 ten 75e çıkaran ve çocuk oyun parkı olmayan mahalle ile sokak bırakmayan Bayburt Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri de bu parkları ağaçlandırmaya devam ediyor.
Ağaçlandırma faaliyetleri kapsamında yüzlerce ağacı toprakla buluşturacak olan ekipler parklarda batı ladini ve mavi ladin ağaçlarını kullanıyor. Çalışmalar tamamlandığında çocuklar yeşille iç içe alanlarda oyun oynamanın keyfini çıkaracak.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık