Bayat Yamaç Paraşütçülerinin Yeni Gözdesi Olmaya Aday

Çorumun Bayat ilçesindeki Asma Tepesi, yamaç paraşütçülerinin gözde mekanlarından olma yolunda ilerliyor.

Bayat Yamaç Paraşütçülerinin Yeni Gözdesi Olmaya Aday
  • 02 Eylül 2018, Pazar 15:49
Çorumun Bayat ilçesindeki Asma Tepesi, yamaç paraşütçülerinin gözde mekanlarından olma yolunda ilerliyor.
30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında Bayat Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Bayat Kaymakamlığı işbirliğinde ilk kez yamaç paraşütü ile atlayış düzenlendi. Merzifon Derin Yamaç Spor Kulübü başta olmak üzere Çorum, Ankara, Çankırı ve Samsundan gelen 25 sporcu, Asma Tepesi mevkiinden yamaç paraşütü ile uçuş yaptı. Yaklaşık 6 saat süren uçuşlarda sporcular gökyüzünde Türk bayrağı da açtı. İlçede ilk kez yapılan uçuş renkli görüntülere sahne oldu. Etkinlikte Bayat Kaymakamı Oğuzhan Ocak ve İlçe Emniyet Müdürü Mert Demir de tandem uçuşu ile ilk yamaç paraşütü deneyimini yaşadılar.
Kaymakam Oğuzhan Ocak, 30 Ağustos Zafer Bayramını kutlarken Bayata gelerek yamaç paraşütü yapan ve kendisinin de bu deneyimi yaşamasını sağlayan uçuş ekibine teşekkür etti. Ocak, Bayatta bundan sonraki yıllarda da bu tür etkinliklerin yapılacağını söyledi.
Sporcular ise, Asma Tepesinde hem güney hem kuzey rüzgârlarının bulunduğunu, bölgenin yamaç paraşütü için oldukça elverişli bir uçuş alanı olduğunu belirterek, yakın ilgi ve alakalarından dolayı Kaymakam Oğuzhan Ocak ve Bayat halkına teşekkür ettiler. Konuk sporcular, Kaymakam Ocakı önümüzdeki günlerde Türkiyenin çeşitli yerlerinde yapılacak festivallere davet ettiler.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık