Battalgazi Belediyesinden Kadın Sığınma Evi

Battalgazi Belediyesi Kadın Sığınma Evinde sürdürülen çalışmalarda sona gelindi.

Battalgazi Belediyesinden Kadın Sığınma Evi
  • 29 Temmuz 2018, Pazar 16:49
Battalgazi Belediyesi Kadın Sığınma Evinde sürdürülen çalışmalarda sona gelindi.
Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Sosyal Belediyecilik alanında Battalgazi Belediyesinin önemli bir ihtiyacı daha karşılayacağını söyledi.
Battalgazi Belediyesi, her alanda olduğu gibi sosyal belediyecilik alanında da yaptığı çalışmalarla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi Belediyesi Kadın Sığınma Evinde sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyerek, çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Sosyal belediyecilik alanında önemli bir ihtiyacın karşılanacağını belirten Gürkan, “Bugün, yapılacak olan Kadın Sığınma Evinde incelemeler yapmak, yapılan çalışmaları yerinde görüp incelemek maksadıyla burada bulunuyoruz. Aşağı- yukarı Kadın Sığınma Evinde yapılan çalışmalarda en son aşamaya geldiğini yakinen müşahede ettik. Bu anlamda burada bu çalışmaları yürüten Kültür ve Sosyal İşleri müdürümüz olsun, başkan yardımcılarımız olsun ve ilgili firma yetkililerine teşekkür ediyorum. Bu çalışmalarında memleketimize, Malatyamıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık