Battalgazi Belediyesi Sıcak Asfalt Çalışmalarına Devam Ediyor

Battalgazi Belediyesi tarafından Bahri Mahallesinde başlayan sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor.

Battalgazi Belediyesi Sıcak Asfalt Çalışmalarına Devam Ediyor
  • 17 Ağustos 2018, Cuma 17:01
Battalgazi Belediyesi tarafından Bahri Mahallesinde başlayan sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor.
Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin muhtelif bölgelerinde sürdürdüğü asfalt çalışmalarını Bahri Mahallesinde de sürdürüyor. Bahri Mahallesinde yaklaşık 9 kmlik sıcak asfalt çalışmasını tamamlayacak olan Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, çalışmalarına yoğun tempoda devam ediyor. Çalışmalardan dolayı memnuniyetini dile getiren mahalle sakinlerinden Bedri Özman, “Altyapı zaten daha önceden yapılmıştı. Çok güzel şeyler olacak. Sağ olsunlar yollarımızı yaptılar. Yollarımız eskiden toz, toprak, çamurdu. Şimdi o çamurdan kurtulmuş olduk. Yapılan iş her zaman güzeldir. Battalgazi Belediye Başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyoruz” derken Hasan İngün ise, “Belediye Başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Eskiden kar çamurda çizmeler ile geziyorduk. Şu anda asfaltı gördük. Belediye ilgililerinin hepsine çok teşekkür ederim” şeklinde konuştu.
Mahalle sakinlerinden Hatice Kav da, Başkanımızdan Allah razı olsun. Her yer mis gibi oldu. Eskiden yollarımız çamurdu. Şimdi her yer mis gibi oldu” ifadelerini kullandı.
Mahalle sakinlerinden Aziz Serçede, “Battalgazi Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Sokaklarımız dar ve çamurdan çıkamıyorduk. Şimdi tertemiz oldu. Eski yolda eşekler yürüyemiyordu. Şimdi tertemiz oldu. Başkanımızdan çok çok razıyız. Cenab-ı Allah uzun ömürler versin” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık