Battalgazi Belediyesi 30 Sokakta Asfalt Çalışmasını Sürdürüyor

Battalgazi Belediyesi tarafından altyapısı biten ve kaldırım düzenlemesi yapılan mahallelerde sıcak asfalt çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Battalgazi Belediyesi 30 Sokakta Asfalt Çalışmasını Sürdürüyor
  • 02 Ağustos 2018, Perşembe 15:37
Battalgazi Belediyesi tarafından altyapısı biten ve kaldırım düzenlemesi yapılan mahallelerde sıcak asfalt çalışmaları aralıksız devam ediyor.
Rekor düzeyde asfalt çalışması yapan Battalgazi Belediyesi, Beydağı, Bahçelievler, Kadıçayır ve Hacıhaliloğluçiftliği mahallelerinde sıcak asfalt çalışmasının yanı sıra birinci kat sathi kaplama asfalt çalışması gerçekleştirdi.
Battalgazi ilçesinde asfaltsız yol bırakma hedefiyle çalışmalarını yürüten Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, altyapısı biten, kaldırım düzenlemesi yapılan ve yeni açılan imar yollarında asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Beydağı Mahallesinde 15 sokakta birinci kat sathi kaplama asfalt çalışması yapılırken, Hacıhaliloğluçiftliği Mahallesinde 2 sokakta birinci kat sathi kaplama asfalt çalışması gerçekleştirdi. Kadıçayır Mahallesinde altyapısı tamamlanan 10 sokakta ve Bahçelievler Mahallesinde 3 sokakta sıcak asfalt çalışmalarını sürdüren Battalgazi Belediyesi, vatandaş memnuniyetini esas alarak hizmetlerini sürdürüyor. Bahçelievler Mahallesi sakinlerinden Yusuf Tut, yapılan hizmetlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkana teşekkür etti. Tut, tozdan kurtulduklarını belirterek, “Eski yolların durumu tozdan geçilmiyordu, şuan çok memnunuz. Çok güzel oldu, emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Başta Başkan olmak üzeri tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Kadıçayır Mahalle Muhtarı Alattin Eren ise, “Öncelikle Battalgazi Belediye Başkanımıza ve tüm personellerine teşekkür ederiz. Yani yapılan iyi bir hizmettir. Bugün bu arada başlandı, ama daha yapılacak işlerimiz var. Yapılan bu hizmet ve çalışmalarla 10 yıl bu yollar bozulmaz. Kaliteli bir yol yapılıyor. Bu açıdan Başkanımıza ve personelimize teşekkür ederim. Daha önce buralar çamur oluyordu, geçen sene belediyemiz stabilize döktü ve alt yapısını hazırladı. Bu yılda asfalt döküldü. Vatandaş toz ve çamurdan sonra asfalttan memnun kaldılar” diyerek, mahalle sakinlerinin yapılan hizmetlerden memnun olduklarını ifade etti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık