Batman Teröre Lanet İçin Yürüdü

Batmanın Gercüş ilçesi kırsalında 8 askerin şehit olduğu terör saldırısı vatandaşların düzenlendiği yürüyüşle protesto edildi.

Batman Teröre Lanet İçin Yürüdü
  • 05 Ekim 2018, Cuma 18:47
Batmanın Gercüş ilçesi kırsalında 8 askerin şehit olduğu terör saldırısı vatandaşların düzenlendiği yürüyüşle protesto edildi.
Batman Düşünce ve İnanç Platformunu üye dernekler tarafından ‘Terörü Telin, Şehitlere Saygı ve Milli Birlik Yürüyüşü düzenlendi. Batman Park AVM önünde toplanan binlerce Batmanlı, Atatürk Parkına kadar yürüyüş yaparak terörü lanetledi. Yürüyüş sonrası Atatürk Parkında kurulan platformda Kuran-ı Kerim tilaveti okundu. Düşünce ve İnanç Platformu dönem sözcüsü ve Memur-Sen Batman Şube Başkanı Mehmet Ergin yaptığı açıklamada, “Dün 8 şehit verdik. 8 can, 8 evlat, 8 ana, 8 kardeş, 8 baba; Kim ne derse desin. Dün, 8 yarım kalmış hikâyeye, 8 yiğit verdik. Barıştan yana olmadığını çözüm sürecini baltalayarak ortaya koyan taşeron örgüt PKK, bölgemizin ve ülkemizin istikrarını bozmaya devam etmektedir. Yıllardır bölge halkına uzun yıllar unutamayacakları eziyetler çektirmiş, özellikle hendek (çukur) eylemleriyle birlikte evlerini barklarını başlarına yıkmış, pek çok il ve ilçemizi yaşanmaz hale getirmiştir. Masum insanların canına kast edecek kadar alçalan terör örgütleri; kimi zaman beyinlerini uyuşturarak canlı bomba haline getirdikleri zavallıları, asker, polis, sivil, yaşlı, çocuk ayrımı yapmadan insanlarımızın arasına sürerek patlatmakta; kimi zaman bir bombanın pimini çektirerek katliam yapmaktadırlar. Yüzlerce masumun canına kıyan terör örgütleri ve onları kullanan güçler, ne yaparsa yapsınlar asla amaçlarına ulaşamayacaklardır.
Bu vatan hepimizin, bu bölge hepimizin, bu şehir hepimizin her şeyden önce bu kardeşlik hepimizindir. Sakın alçakların oyunlarına gelmeyin. Sizleri aydınlık gelecekler bekliyor. Batman Düşünce ve İnanç Platformu olarak, ülkemizde kardeşliğin, birlik ve beraberliğin kazanacağını bir kez daha haykırıyoruz. Bütün terör örgütlerini, onların kalleşçe saldırılarını bir kere daha lanetliyor; terör olaylarında hayatını kaybeden şehitlerimize Allahtan rahmet, yaralılara acil şifalar, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyoruz” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık