Başsoy Türkiye 2023 Vizyonuna Yakışır Bir Şekilde Yoluna Devam Ediyor

24 Haziran seçimlerinde yüzde 52,6 oy alarak Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ilk başkanı olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın yemin törenine katılan Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy yeni bir başlangıca şahitlik ettiklerini belirtti.

Başsoy  Türkiye 2023 Vizyonuna Yakışır Bir Şekilde Yoluna Devam Ediyor
  • 12 Temmuz 2018, Perşembe 9:31
24 Haziran seçimlerinde yüzde 52,6 oy alarak Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ilk başkanı olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın yemin törenine katılan Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy yeni bir başlangıca şahitlik ettiklerini belirtti.
Türkiyenin ilk Devlet Başkanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni sistemin ilk kabinesini açıkladı. Ardından Cumhurbaşkanı Yardımcılığı ve bakanlık atamalarına dair karar Resmi Gazete de yayımlandı.
Cumhurbaşkanlığı külliyesinde resepsiyona katılan Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın Türkiyenin ilk devlet başkanı olması ve yeni kabineyle ilgili olarak yaptığı değerlendirmede; Türkiye olarak büyük bir tarihi olay yaşadık. Türkiyenin ilk Devlet Başkanı, AK Parti Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğanın yemin etmesiyle sistem değişikliği yapılmış oldu. Geçtiğimiz gün bizlerde bu tarihi güne şahitlik ettik. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan yeni sistemin ilk kabinesini açıkladı. Her bir bakanımız kendi alanlarında deneyimli ve tecrübe sahibi olarak bu ülkeye çok büyük hizmetlerde bulunmuş insanlar. dedi.
Türkiye 2023 vizyonuna yakışır bir şekilde yoluna emin adımlarla ilerlemeye devam edecektir diyen Başkan Başsoy, AK Parti olarak Genel Başkanımız öncülüğünde bu vizyonda ülkemizin kalkınma hamlesini istikrar içerisinde gerçekleştireceğinden şüphe yoktur. Bir yönetici için en önemli unsur arkasında ki destektir. Elhamdülillah Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğana Aziz Milletimiz 24 Haziranda teveccühünü gösterdi. O her zaman milletine güvendi. Milletimizde bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadı.
Dış ve kendini egemen gören güçlerin değil Milletin gücüne sırtımızı dayayarak çıktığımız bu yolda, Rabbimin de izniyle Türkiyede AK Parti muvaffak oldu. Türkiye AK Parti döneminde yepyeni bir çağa girdi. Bu başarının öncüsü Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte teşkilatlarımızla ülkemiz için çalışmaya devam edeceğiz. Yeni kabinemiz vatana ve milletimize hayırlı olsun. Rabbim yar ve yardımcımız olsun.
Medarı iftiharımız son başbakanımız Sayın Binali Yıldırım TBMM meclis başkanı adayımız. İnşallah ilk turda da seçilecektir. Erzincan Milletvekilimiz ile birlikte ekip halinde çok işler yapacaktır, bizlerde Erzincan Belediyesi olarak güçlü ve yaşanır bir Erzincan için Meclis Başkanımız ve milletvekillerimiz ile birlikte yarınlarımız için inşallah çok güzel işlere imza atacağız dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık