Başkentte Vosvoslar İle Cumhuriyet Bayramı Coşkusu

Ankarada Vosvos severler, Cumhuriyetin kuruluşunun 95inci yıl dönümü nedeniyle düzenlenen Cumhuriyet Konvoyu etkinliğinde bir araya geldi.

Başkentte Vosvoslar İle Cumhuriyet Bayramı Coşkusu
  • 28 Ekim 2018, Pazar 12:56
Ankarada Vosvos severler, Cumhuriyetin kuruluşunun 95inci yıl dönümü nedeniyle düzenlenen Cumhuriyet Konvoyu etkinliğinde bir araya geldi.
Vostemankara Vosvos Kulübü tarafından Cumhuriyetin kuruluşunun 95inci yıl dönümü vesilesiyle Cumhuriyet Konvoyu düzenlendi. Araçlarını Türk bayraklarıyla süsleyen Vosvos sahipleri, Hipodrom Caddesinde bir araya geldi. Pazar gününü güzel ve anlamlı bir etkinlikle değerlendiren Vosvos sahibi aileler, çocukları ile güzel havanın da tadını çıkardı. Eşi ve oğlu Atahan ile birlikte etkinliğe katılan Emre Balyemez, Cumhuriyet Bayramının bu yıl 95nci yılı olduğunu anımsatarak, bir gün önceden böylesi bir etkinlikle kutlamak üzere bir araya geldiklerini dile getirdi. Balyemez, etkinliğe her sene katıldıklarını belirtti.
Eşi Burcu Balyemez de ailece Vosvoscu olduklarını ve Vosvosları çok sevdiklerini ifade ederek, Böyle organizasyonlardan da çok büyük keyif alıyoruz. Vosvoscular zaten böyle sosyal sorumluluk projeleri ve milli gün ve bayramlarda düzenledikleri etkinliklerle meşhurdur. Hemen hemen her ilde böyle etkinlikler düzenleniyor, bizler de katılmaktan çok mutluyuz şeklinde konuştu.
Vosteamankara Vosvos Kulübü yönetiminden Eren Dalagan ise, İHA muhabirine etkinlikle ilgili bilgi verdi. Sosyal bir kulüp olduklarını belirten Dalagan, valilik ve emniyetin verdiği izinle Cumhuriyet Konvoyu düzenlediklerini söyledi. Yoğun katılım olmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Dalagan, Vosvos kulüpleri tüm Türkiye bu etkinliği gerçekleştiriyor, biz de Vosteamankara olarak gerçekleştiriyoruz. Cumhuriyetimizin coşkusuyla araçlarımızı bayraklarımızla süsleyip Ankara sokaklarında gezmek bizim için büyük bir tutku. Herkes aileleriyle sabahın erken saatlerinden itibaren geldi, zaten kulübümüzün amacı aile ortamı kurmak diye konuştu.
Polis korteji eşliğindeki konvoy, şehir gezisinin ardından Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) Park Centerda son buldu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık