Başkentin En Büyük Belmeki Yenimahallede Açıldı

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentin dört bir tarafında hizmet veren Belediye Meslek Edindirme Kurslarının (BELMEK) en büyüğünü, Yenimahallede hizmete açtı.

Başkentin En Büyük Belmeki Yenimahallede Açıldı
  • 15 Ekim 2018, Pazartesi 12:01
Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentin dört bir tarafında hizmet veren Belediye Meslek Edindirme Kurslarının (BELMEK) en büyüğünü, Yenimahallede hizmete açtı.
Sayıları her geçen gün artan BELMEKler ile kadınların üretime katılmalarını sağlamayı amaçlayan Büyükşehir Belediyesi, Sincan Yenikentten sonra Ankaradaki 69. BELMEKi Yenimahallede hizmete soktu. Sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Başkentli kadınların boş zamanlarını daha verimli kullanmalarını sağlayan ve el becerilerini geliştirerek meslek sahibi olmalarına katkıda bulunan BELMEKlere yenilerini eklerken, kadınların yoğun ilgisi de her geçen gün artıyor. Başkentte her yaştan ve statüden vatandaşa farklı branşlarda eğitim vererek Türkiyeye örnek olan Büyükşehir Belediyesi, “Her ev bir atölye olacak” sloganıyla hizmet veriyor. Yenimahalle Ragıp Tüzün Caddesinde bulunan BELMEK açılışını Ankara Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı İhsan Yılmaz yaptı. “En son 68. BELMEKi Sincan Yenikentte açmıştık. 34 derslikli ve en büyük BELMEKi Yenimahalle ilçemizde açmaktan mutluluk duyuyoruz” diyen Yılmaz, Başkentli kadınların yoğun ilgisiyle karşılaştıklarını söyledi. Henüz yeni açılmış olmasına rağmen yaklaşık bin 600 kursiyerin kayıt yaptırdığı Yenimahalle BELMEK, 34 dersliğiyle tezhipten el nakışına, mefruşattan resme, mozaikten ebruya ve iğne oyasına kadar 23 farklı branşta eğitim verecek.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık