Başkan Yüksel Eski Dönem Muhtarlarını Unutmadı

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel,19 Ekim Muhtarlar Gününde eski mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Başkan Yüksel Eski Dönem Muhtarlarını Unutmadı
  • 19 Ekim 2018, Cuma 11:51
Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel,19 Ekim Muhtarlar Gününde eski mahalle muhtarları ile bir araya geldi.
Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, 19 Ekim Muhtarlar Gününde ilçede daha önce muhtarlık görevinde bulunmuş olan eski mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Naim Süleymanoğlu Spor Tesisinde eski muhtarlar için kahvaltı düzenleyen Başkan Yüksel, kısa bir konuşma yaptı. Başkan Yüksel, “Ergenede eski dönemlerde hizmet yapmış, görev almış olan siz değerli muhtarlarıma öncelikle davetimize katıldığınız için teşekkür ediyorum. Hem milleti hem de devleti temsil gibi önemli bir sorumluluğu üstlenen muhtarlar, vatandaşlarımızla kamu arasında köprü vazifesi görerek bizlere de yardımcı olmaktadırlar. Ben Ergenede vermiş olduğunuz emekleriniz için sizlere teşekkür eder, 19 Ekim Muhtarlar Gününüzü kutlarım” dedi.
Kahvaltının ardından eski muhtarlara Ergene Belediyesinin bin günlük hizmetleri videoda izletildi. Eski muhtarlar, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yükselin yapmış olduğu hizmetlerin çok büyük hizmetler olduğunu belirterek, bu çalışmalarından dolayı Başkan Yükseli tebrik ettiler. Yüksel, Ergeneye daha birçok yeni proje ve yeni hizmetler yapacaklarını belirterek, bu hizmetleri ve projeleri ikinci dönem başkanlığında yapmak istediğini dile getirdi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık