Başkan Yaşara Hemşerilerinden Ziyaret

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, makamında Sandıklılar Vakfı (SANVAK) üyelerini ağırladı.

Başkan Yaşara Hemşerilerinden Ziyaret
  • 07 Ekim 2018, Pazar 10:27
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, makamında Sandıklılar Vakfı (SANVAK) üyelerini ağırladı.
hemşerilerini Yenimahalle Belediyesinde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Yaşar, “Ben her zaman Sandıklılı olmaktan gurur duydum. Sandıklılar Vakfının kuruluşunda görev aldım, uzun yıllar SANVAKı yaşatmaya çalıştık hala da yaşatıyoruz. Tabi ki doğduğumuz toprakları unutmayacağız. Doğduğumuz toprakların geleneklerini, göreneklerini ve kültürünü gelecek nesillere aktaracağız. Bu bizim görevimiz. İnsan doğduğu toprakları da doyduğu toprakları da asla unutmamalı. Hemşeri dernekleri temsil ettikleri bölgenin gelenek ve göreneklerini yaşatmakta önemli rol oynuyor” dedi.
Yaşarın 10 yıl boyunca Yenimahallede yaptığı hizmetleri takdir eden dernek üyeleri, “Hemşerileriniz olarak başarınızla gurur duyuyoruz. Herkes tarafından çok seviliyorsunuz. Afyonlular her zaman yanınızdadır diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık