Başkan Yanılmaz, İçme Suyuyla İlgili Çalışmaları İnceledi

Elazığda mevcut su kaynaklarının debisini yükseltmek ve yeni su kaynakları oluşturmak için çalışmaların devam ettiği bildirildi.

Başkan Yanılmaz, İçme Suyuyla İlgili Çalışmaları İnceledi
  • 02 Eylül 2018, Pazar 19:07
Elazığda mevcut su kaynaklarının debisini yükseltmek ve yeni su kaynakları oluşturmak için çalışmaların devam ettiği bildirildi.
Bu yılın Temmuz ayında Elazığ tarihinin en yüksek oranındaki içme suyu ihtiyacı karşılandı.Toplam bir ayda 3 milyon 600 bin ton içme suyu sarf edildi.Yaz aylarında artan su tüketimini karşılayabilmek amacıyla da belirli bölgelerde çalışmalar devam ediyor. Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmazda, yapılan çalışmaları yerinde inceledi.
Elazığda tarihinin en yüksek içme suyununun harcandığını aktaran Başkan Yanılmaz, yeni kaynaklar ile içme suyunda sıkıntı yaşanmaması için gerekli önlemlerin alındığını ve çalışmaların aralıksız sürdüğünü dile getirdi.
Hamzabey Barajı çalışmalarının hızla devam ettiğini vurgulayan Yanılmaz, “Elazığımızın içme suyunda bir problem olmasın diye değişik yerlerdeki kuyularla Elazığımızın içme suyunu karşılamanın çalışmalarını yapıyoruz. Bölgede yapılan çalışmaları yerinde inceledik. Bu çalışmalarla hemşerilerimizin su ihtiyacını aralıksız ve herhangi bir problem yaşanmadan temin etmenin gayreti içerisindeyiz. Temmuz 2018 yılında Elazığ tarihinin en yüksek oranındaki içme suyu ihtiyacını karşılamış oldu. 3 milyon 600 bin ton içme suyu sarf edildi. Elazığın en yüksek içme suyu harcamalarının oranıdır. Buna göre biz bütün çalışmalarımızı yapıyoruz ve inşallah Hamzabey Barajı ile birlikte Elazığın içme suyu ihtiyacı tamamen karşılanmış olacak” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık