Başkan Yanılmaz, Başarılı Gençleri Tebrik Etti

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, eğitim, yazarlık ve sporda başarılı olan gençleri tebrik etti.

Başkan Yanılmaz, Başarılı Gençleri Tebrik Etti
  • 28 Ağustos 2018, Salı 18:58
Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, eğitim, yazarlık ve sporda başarılı olan gençleri tebrik etti.
Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Cennetten Düşerken Ademin Kokusu kitabını yazan Rabia Arslanı makamında ağırladı. Arslan, Başkan Yanılmaza kitabını hediye etti. Yanılmazda kitabı beğenerek okuyacağını ve başarılarının devamını diledi.
Daha sonra Başkan Yanılmaz, Uluslararası Kickboks Turkish Open Turnuvasında light contact branşında 2. lik kupasını alarak Wakoda Dünya sıralamasında ilk 10da yer almayı başaran sporcu Elif Sultan Yaşarı evinde ziyaret etti. Elazığın genç bir nüfusa sahip olmanın avantajlarını yaşadığını dile getiren Başkan Yanılmaz, şehri sporun ve sporcunun güçlü olduğu bir il durumuna getireceklerini aktardı.
Ardından Başkan Yanılmaz, Yükseköğretim Kurumları Sınavında Sözel birincisi olan Ravza Tarhanın evine gitti. Başarısından dolayı Tarhanı tebrik eden Yanılmaz, en büyük kazançlarının vatana ve millete hayırlı evlat yetiştirmek olduğunu kaydetti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık