Başkan Vekili Öztürk “Kentpark” Şantiyesinde İncelemelerde Bulundu

Van merkez İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Cemil Öztürk, yapımı devam eden Kentpark” şantiyesinde incelemelerde bulundu.

Başkan Vekili Öztürk “Kentpark” Şantiyesinde İncelemelerde Bulundu
  • 02 Ağustos 2018, Perşembe 9:53
Van merkez İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Cemil Öztürk, yapımı devam eden Kentpark” şantiyesinde incelemelerde bulundu.
İpekyolu Belediyesince ilçe merkezi Hafıziye Mahallesi Kazım Karabekir Bulvarı Gölbaşı Sokakta (eski araştırma hastanesi mevkii) kurulacak ve barındırdığı özellikler ile her yaş grubuna çok amaçlı olarak hitap etme özelliğini taşıyan “Kentpark” sona geliniyor. Çalışmaları yerinde inceleyen ve yetkililerden bilgi alan İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk, Kentparkın şehre adeta nefes aldıracak bir bölgede olmasından dolayı çok önem verdiklerini, bunun yanında farklı yaş gruplarına hitap etmesi nedeniyle de geniş bir kullanıcı kitlesine ulaşmayı hedeflediklerini vurguladı.
Toplam 8 bin 200 metrekarelik bir alana kurulacak parkta, çocuk oyun alanları, engelsiz çocuk oyun grupları, bisiklet ve koşu yolu, çok amaçlı spor sahaları (futbol, basketbol, voleybol), kay kay pisti, kafeterya, kitap okuma odası, satranç odası, bay-bayan mescit, çocuk bakım ve emzirme odası, bay-bayan ve engelli tuvaletleri, modern aydınlatma armatürleri, yöresel ürün satış büfeleri, geniş ve çeşitli bitki örtüsü içeren yeşil alan, muhtelif donatılar (oturma grupları, masa tenisi) gibi nitelik ve nicelik olarak çok zengin özellikler bulunuyor.
Çalışmaların yüzde 70 oranında tamamlandığı Kentparkın Eylül ayı içerisinde hizmete açılması planlanıyor.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık