Başkan Uysaldan Antalyaya Davet

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, hizmete açılacak Türkan Şoray Kültür Merkezinin Türkiyenin en nitelikli salonlarından bir tanesi olduğunu söyledi.

Başkan Uysaldan Antalyaya Davet
  • 24 Ekim 2018, Çarşamba 12:36
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, hizmete açılacak Türkan Şoray Kültür Merkezinin Türkiyenin en nitelikli salonlarından bir tanesi olduğunu söyledi.
Muratpaşa Belediyesinin operadan tiyatroya, müzikalden baleye ve konserlere sahne ve gösteri sanatlarının merkezi olacak Türkan Şoray Kültür Merkezini 26 Ekim Cuma saat 16.00da düzenlenecek törenle hizmete açılıyor.
Türk sinemasının ‘Sultan lakaplı oyuncusu Türkan Şorayın katılımıyla gerçekleştirilecek açılışta 40 yıl önce, 15inci Antalya Film Festivalinde ‘En iyi 2. film, ‘En iyi yönetmen, ‘En iyi görüntü yönetmeni ödüllerine uzanan ‘Selvi Boylum Al Yazmalımın gösterimi gerçekleştirilecek. Film gösteriminin ardından Antalya Devlet Opera ve Balesi, Türkan Şoray Kültür Merkezinde ‘Türküyem eserini sahneleyecek.
Başkan Uysal, Muratpaşa Belediyesi olarak asfaltta, yeşil alanda, ihtiyaç olan binalarda ve sosyal hizmetlerde kırılan birçok rekorun ardından şimdi de Türkan Şoray Kültür Merkezini hizmete açmaya hazırlandıklarını söyledi. Kültür Merkezinin Türkiyenin en nitelikli salonlarından bir tanesine sahip olduğunun altını çizen Başkan Uysal, “Artık sürekli kültürel aktivitelerin yaşandığı, haftada en az 2 - 3 gün çok nitelikli dinletilerin, gösterilerin sunulabildiği çok nitelikli bir salonumuz var. 26 Ekim Cuma saat 16.00da Türkan Şorayın da katılımı ile salonumuz hizmete girecek. Bütün komşularımız davetlidir” diye konuştu.
Projesi Mimarlar Odası Antalya Şubesiyle düzenlenen ulusal yarışmayla elde edilen Türkan Şoray Kültür Merkezinin temeli 20 Temmuz 2017de atıldı. Yeşilbahçe Mahallesinde 1450 Sokak ve Çınarlı Caddesi arasında bulunan ve 9 bin 637 metrekare inşaat alanına sahip Kültür Merkezi, , bulunduğu bölgeyi yapı bloğuyla boğmayan, çevreyi bloke etmeyen, konutları gölgelemeyen mimarisi ve rekreasyon alanıyla dikkat çekiyor. Merkezde, asansörlü orkestra çukuru olan 677 adet koltuk kapasiteli çok amaçlı salon, 5 atölye, etkinlik amfisi, restoran, sanat sokağı ve sosyal etkinlik terasına sahip.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık