Başkan Uğurlu, Millet Bahçesinde Kadınları Ağırladı

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, Binali Yıldırım Millet Bahçesinde Kemalpaşalı kadınlarla bir araya gelerek, taleplerini dinledi ve çalışmalarını anlattı.

Başkan Uğurlu, Millet Bahçesinde Kadınları Ağırladı
  • 26 Ekim 2018, Cuma 14:09
Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, Binali Yıldırım Millet Bahçesinde Kemalpaşalı kadınlarla bir araya gelerek, taleplerini dinledi ve çalışmalarını anlattı.
Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, farklı adlarla gerçekleştirdiği programlara bir yenisini daha ekledi. Mahalle buluşmaları, yerel buluşmalar, gençler soruyor, esnaf buluşmaları, teşkilat buluşmaları ve halk günü programının ardından başlattığı kadın buluşmaları programlarıyla Kemalpaşalı kadınlarla bir araya gelen Başkan Uğurlu, hem kadınların talep ve önerilerini dinliyor hem de çalışmalarını anlatıyor. Bu kapsamda Binali Yıldırım Millet Bahçesinde Kemalpaşalı kadınlarla kahvaltıda bir araya gelen Başkan Uğurlu, ilk olarak çalışmalarını anlattı, daha sonra kadınların talep ve önerilerini dinledi.
Kemalpaşaya yaptıkları projeleri Kemalpaşalılarla birlikte şekillendirdiklerini belirten Başkan Uğurlu, İlçemize hizmet etmek için çıktığımız bu yolda, güzel şehrin incisi Kemalpaşamıza ne kazandırdıksa hemşehrilerimizle istişare ederek yaptık. Şundan emin olabilirsiniz; en fazla da hanım kardeşlerimizin önerilerini göz önünde bulundurduk; çünkü bizim anlayışımız bir şehre ne yaparsan yap, içindekileri ihmal edersen, ihmal ettiklerin, imar ettiğin şehri yerle yeksan eder. Onun için ilçemize yaptıklarımızı hem başta hamın kardeşlerimiz olmak üzere hemşehrilerimizle istişare ettik hem de bu tür organizasyonlara sizlerle bir araya geldik ifadelerini kullandı.
Yapılan konuşmaların ardından Başkan Uğurlunun kullandığı Osmanlı saltanat kayıkları ile göl turu yapıldı. Programa katılan kadınlar, Başkan Uğurlu ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirip anı ölümsüzleştirdi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık