Başkan Tutal Yaşlı Ve Hastaları Ziyaret Etti

Konyanın Seydişehir İlçe Belediye Başkanı Mehmet Tutal, hasta ve yaşlıları ziyaret ederek onlara moral verdi.

Başkan Tutal Yaşlı Ve Hastaları Ziyaret Etti
  • 28 Eylül 2018, Cuma 10:52
Konyanın Seydişehir İlçe Belediye Başkanı Mehmet Tutal, hasta ve yaşlıları ziyaret ederek onlara moral verdi.
Hasta ve yakınlarını ziyaret eden Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Aktaş Mahallesinde ikamet eden ve yaşlılık nedeniyle çeşitli rahatsızlıkları bulunan Mustafa Ayten, İbrahim Akman, Osman Boztepe, Dürdane Akbaş ve geçirdiği ameliyat sonrası yürümekte güçlük çeken Emine Kunduracı ile eşi Ahmet Kunduracıyı ziyaret ederek acil şifalar dileğinde bulundu. Ahmet Kunduracı ile sohbet eden Başkan Tutal, eşinin rahatsızlığı konusunda bilgi aldı. Hemşehrilerinin sıkıntılarını paylaşma noktasında ve ihtiyaç duydukları zamanda yanlarında olduklarını kaydeden Başkan Tutal, “Asli görevlerimizin yanında, ilçemizdeki yaşlı ve hasta vatandaşlara yönelik ziyaretlerimizi devam ettiriyoruz. Kırsal ve merkez mahallerimizde yaşlılarımız ve hastalarımızın hayır dualarını alıyoruz. Kendilerinin dualarına ihtiyacımız var. Hastalıkta, sağlıkta biz insanlar içindir. İhtiyaç duyduğunuz her an bende dahil olmak üzere tüm çalışanlarımı arayarak yardım ve destek isteyebilirsiniz” şeklinde konuştu.
Başkan Tutalın yaptığı ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Ahmet Kunduracı ise, “Başkanımız Mehmet Tutala bizlere yaptığı ziyaretten dolayı teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun. Bizim talep ve isteklerimize her an Belediye olarak cevap veriyorlar. Eşim belinden rahatsız ve yürümekte güçlük çekiyor. Eşime ben bakıyorum. Konyada doktor kontrolleri var. Eşimi Konyaya götürürken sağ olsun Başkanımdan araba talebimiz oldu. Hemen araç göndererek hastaneye götürdüler ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık