Başkan Tunaya Anlamlı Ziyaret

Türk Konseyi Genel Sekreterliği görevine başlayan Baghdad Amreyev, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tunayı makamında ziyaret etti.

Başkan Tunaya Anlamlı Ziyaret
  • 29 Ekim 2018, Pazartesi 10:45
Türk Konseyi Genel Sekreterliği görevine başlayan Baghdad Amreyev, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tunayı makamında ziyaret etti.
Başkan Tuna, makamında kendisini ziyaret eden Türk Konseyi Genel Sekreteri Baghdad Amreyevi yeni görevinden dolayı tebrik ederek, başarılar diledi. Ziyarette Amreyev, Başkan Tunaya İpek Yolunun yeniden canlandırılması için bir de teklifte bulundu. İpek Yolu güzergahında yer alan başkentlerin bir araya gelerek zirve yapması önerisinde bulunan Amreyeve Başkan Tuna, “Üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız. Türk dünyasının kültürel ve tarihsel açıdan tanıtımında önemli bir rol üstlenen konseyin projelerinde yer almaktan büyük onur duyarız” yanıtını verdi.
“Türk Dili Konuşan Ülkeler İşbirliği Günü” kapsamında Başkentte geleneksel hale gelen bir de resepsiyon düzenlendi. Resepsiyona katılan Başkan Tunaya Türk dünyasından ülkelerin konsey üyeleri yoğun ilgi gösterirken, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Dışişleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran, Kastamonu Valisi Yaşar Karadeniz, Galatasaray Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İlber Ortaylı ve çok sayıda davetli de resepsiyonda yer aldı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık