Başkan Tunadan Ankaranın Başkent Oluşunun Yıl Dönümünde Resepsiyon

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Ankaranın başkent oluşunun yıl dönümü nedeniyle resepsiyon verdi.

Başkan Tunadan Ankaranın Başkent Oluşunun Yıl Dönümünde Resepsiyon
  • 14 Ekim 2018, Pazar 12:45
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Ankaranın başkent oluşunun yıl dönümü nedeniyle resepsiyon verdi.
Ankaranın başkent oluşunun 95. yıl dönümü tüm gün çeşitli etkinliklerle kutlandı. İlk olarak Ankara Valisi Ercan Topaca ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Gökşinin Anıtkabir ziyaretiyle başlayan kutlamalar, 2nci Meclis binasında düzenlenen tören ve seğmenlerin Ankara Kalesine yaptıkları kortej yürüyüşüyle devam etti. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Tuna da, Ankaranın başkent oluşunun 95. yıl dönümü onuruna bir resepsiyon verdi. Gençlik Parkı Kabul Salonunda Tunanın ev sahipliğinde gerçekleşen resepsiyona büyükelçiler, milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı. Seğmenlerin konukları karşıladığı gece, Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrasının müzik dinletisiyle renklendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından bir konuşma yapan Tuna, Kurtuluş Savaşımızın kazanılmasında önemli bir rol üstlenen, Milli Mücadelenin başkenti olan, ülkemizdeki sıkıntılara, darbelere karşı dik duruş sergileyen Ankaramız, ilelebet Cumhuriyetimizin başkenti olarak kalacaktır inşallah şeklinde konuştu.
Tuna, 15 Temmuz hain darbe girişimini de hatırlatarak şunları kaydetti:
Ankaralılar, özellikle 15 Temmuz hain darbe girişiminde gösterdiği fedakarlıkla milli manevi değerlere, vatanına, demokrasiye sahip çıkmak üzere ciddi bir mücadeleyi başarıyla vermiştir ve Ankaramız da ‘gazi unvanını hak etmiştir. Gazi Ankaralılara buradan saygılarımı sunuyorum. Bugüne kadar vatanımızı vatan yapan şehitlerimize Allahtan rahmet, gazilerimize de acil şifalar temenni ediyorum.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık