Başkan Topraktan 15 Temmuz Mesajı

Adıyamanın Kahta İlçe Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, 15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Topraktan 15 Temmuz Mesajı
  • 12 Temmuz 2018, Perşembe 17:40
Adıyamanın Kahta İlçe Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, 15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Mesajında Bütün dünyaya demokrasi ve tam bağımsızlık dersinin verildiğine dikkat çeken Başkan Abdurrahman Toprak, 15 Temmuzun milat olduğunu söyledi.
Başkan Toprak, “Milli iradeye, demokrasiye, vatanımıza ve bayrağımıza sahip çıktık. 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıldönümünde tüm vatandaşlarımızı yine meydanlarda beraber olmaya davet ediyoruz.
15 Temmuz milattır. Bütün dünyaya demokrasi ve tam bağımsızlık dersi verilmiştir. O gece Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğanın dik duruşu ve halkımızın ayağa kalkması neticesi bir destan olarak tarihe geçmiştir. 15 Temmuzda canı ve kanı pahasına bu toprakları ve bayrağımızı korumak için her türlü fedakarlığı yapan şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi de minnetle anıyorum. Bu vatanın sahipsiz olmadığını bir kez daha dünyaya ilan ettiler, hepsine minnettarız. Şehit ailelerine sabırlar diliyorum. Allah bir daha bu millete 15 Temmuzları yaşatmasın” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık