Başkan Togar Hacıları Ziyaret Etti

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, kutsal topraklara giderek hac vazifesini yerine getiren ve memleketine geri dönen hacıları evlerinde ziyaret etti.

Başkan Togar Hacıları Ziyaret Etti
  • 02 Eylül 2018, Pazar 14:24
Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, kutsal topraklara giderek hac vazifesini yerine getiren ve memleketine geri dönen hacıları evlerinde ziyaret etti.
Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, her yıl olduğu gibi bu yıl da Tekkeköyden kutsal topraklara giderek hac vazifesini yerine getiren hacıları evlerinde tek tek ziyaret ederek hayır dualarını aldı. Togara AK Parti Tekkeköy İlçe Başkanı Hayri Ağırlar da eşlik etti.
Kutsal topraklardan dönen hacıları evlerinde ziyaret eden ve hayırlı olsun dileklerinde bulunan Başkan Togar, “Dinimizin en önemli şartlarından birisini yerine getirerek kutsal topraklardan dönen hacılarımızı evlerinde ziyaret ederek onların hayır dualarını alıyoruz. Hac vazifesi İslamın en önemli şartlarından birisidir ve gücü yeten her Müslüman mukaddes topraklara giderek bu kutsal görevi yerine getirmelidir. Allah tüm Müslüman kardeşlerimize mukaddes toprakları ziyaret ederek, hac vazifesini yerine getirmeyi nasip etsin. Bu yılda her yıl olduğu gibi ilçemizdeki tüm hacılarımızı ziyaret etmeye devam ederek onların manevi duygularını paylaşıp hayır dualarını alıyoruz” dedi.
Başkan Togar, “İlçe Başkanımız Hayri Ağırlar ve teşkilatımız ile ilk hacılarımızı ziyaret ederek hayır dualarını aldık. Ayrıca hacca gidip gelen hacı olan kardeşlerimizin, büyüklerimizin kutsal topraklarda yaşadığı manevi duyguları ve anılarını dinleyip onlarla paylaşımlarda bulunmak bizlere ayrı bir haz ve manevi mutluluk veriyor. Yüce Allah hacı kardeşlerimizin yapmış olduğu ibadetleri kabul ve makbul eylesin. Tüm Müslüman kardeşlerimize ve bizlere kutsal topraklara gidip o manevi iklimde ibadetlerimizi tamamlayarak hacı olarak memleketimize dönmeyi nasip etsin diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık